Over mij

Hoi!

Ik ben Daphne. Nice to meet you! Ik ben een 15-jarige vwo-er die woont in de meest zuidelijke provincie van ons kikkerlandje. Ik ben gek op hardlopen, fotograferen, bloggen, lachen, diepgaand nadenken, knuffelen met mijn kat, gezond eten, paarse lippenstift, shoppen in kleine tweedehandswinkeltjes en gezelligheid. Ik kijk het liefst uren rond op Instagram op zoek naar inspiratie en kies graag voor de iets apartere combinatie als het gaat over fashion.

Al lange tijd typte ik elke dag de adressen van mijn favoriete blogs in op de zoekbalk om hun meest recente berichten te bekijken. Ik smulde elke dag weer van de leuke posts en kwam steeds vaker met het idee een eigen blog te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Een jaar geleden maakte ik mijn eigen account aan op WordPress en nu blog ik zelfs al op een eigen domein. Ik haal zo veel happiness uit bloggen en wil dit zeker nog een hele tijd gaan doen.

Maar wie is het persoon achter daphneenzo eigenlijk?

Nou ja, zoals ik al zei; ik ben Daphne. Hoe kan ik mijzelf in 5 woorden omschrijven? Spontaan, vrolijk, af en toe een tikkeltje raar, plannend en … ondernemend? Ik ben een freak in plannen en schrijf het liefst al mijn hersenspinsels op papier. Ik heb dan ook al heel wat notebooks van de Hema verslonden.

Het liefst lach ik heel de dag samen met mijn lieve vriendinnen en familie, waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Een slechte eigenschap? Te veel lachen, misschien? Ik houd niet van negativiteit, dus rule one van daphneenzo.nl; Good vibes only!

Reizen is ook iets waar ik heel erg van houd. Ik heb in mijn leven al wat mooie plekken op onze aardbol mogen bezoeken, waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik las eens een quote die zó waar is: “Travel is the only thing you can buy that makes you richer.”

Verder vind ik het heel erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik vind het zowel leuk om te tekenen (ook al ben ik geen kunstenaar) of mijn kamer om te gooien en helemaal opnieuw in te richten.

Ook houd ik mij al lange tijd bezig met een happy healthy lifestyle (zoals Rens Kroes het verwoord). Het is niet alleen beter voor mijzelf. Het is ook nog eens veel lekkerder als je mij vraagt. Buiten dat ik doe aan hardlopen in mijn vrije tijd, ga ik ook elke week naar volleybal en yoga.

Dat was het zo ongeveer. Wil je nog meer weten? Of heb je misschien een vraagje? Je kunt mij altijd een mailtje sturen via onderstaand formulier.

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Je bericht