Diary

48 uur aan de zee

DSC06635

11 juni 2016 07:11 – Regen tikt zachtjes tegen het raam aan. Ik draai me nog maar een keertje om terwijl ik probeer toch nog wat slaap te krijgen. Het is weekend en ik word om zeven uur wakker. Echt iets voor mij. Ik kan mams gedachte zowat lezen: shit, het regent.

DSC06660

DSC06659

11 juni 2016 08:39 – Met mijn yoghurt met granola achter mijn kiezen trek ik een spijkerbroek en simpel shirtje aan. Vandaag wordt zeker geen stranddag, waar we op gehoopt hadden. Over een half uurtje zit ik waarschijnlijk in de auto richting Antwerpen om te …. shoppen. Wie had dat gedacht: een weekendje aan de zee blijkt uit te lopen tot een shopsessie.

11 juni 2016 13:22 – Met een rammelende buik zit ik in de auto. De lach op mijn gezicht is zeker niet onopvallend door mijn aankoopjes bij Urban Outfitters: een tuinbroek, shirt en kaki broek. Als we weer thuis (het vakantiehuisje aan de Zeeuwse kust red.) zijn ga ik direct aan de slag met de rijstwafels met avocado.

11 juni 2016 16:20 – Mam en ik hebben besloten vanavond na het avondeten naar het strand te gaan om een duik te nemen. Vanmiddag hebben we een dutje gedaan op de duinen en een wandeling gemaakt langs het strand terwijl we door het kleine laagje water sjokte.

11 juni 2016 18:06 – Terwijl we in het Mexicaanse restaurant zitten kijk ik naar buiten. Het weer was gister gelukkig een stuk beter toen we terug kwamen uit Antwerpen. Deze dag was echt leuk en er zal nog veel leuks aankomen. Mijn gedachte worden verstoord als een mevrouw aan komt lopen met 2 borden. Op de mijne twee vegetarische wraps, quacamole en krulfrietjes.

DSC06678

11 juni 2016 19:42 – We lopen voor de zoveelste keer vandaag de houten trappen over de duinen op, op weg naar de zee waar we een duik willen gaan maken. Het water was koud hadden we die middag verondersteld, maar het zou moeten lukken. Met mijn buikje gevuld voel ik mijn benen hun werk doen.

11 juni 2016 20:12 – Yes, we did it. Ik sta alweer onder de douch en probeer het zout uit mijn haar te wassen. Het voelt plakkerig en droog aan. Ik trek mijn pyjama aan en besluit de GLAMOUR te lezen op het kleine terrasje voor ons vakantiehuisje. Samen met mam geniet ik van een kop thee, watermeloen en een heerlijke koele avond in Zeeland.

12 juni 15:36 – Ik heb genoten dit weekend. En jij? Wat heb jij gedaan? Wat was het fijnste moment van de afgelopen dagen?

Liefs, Daphne

Previous Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Roos 12 juni 2016 at 19:19

  Heerlijk zo’n/die dagje(s) strand!

 • Reply Mei Qi 22 juni 2016 at 18:03

  Hele mooie foto’s! Het strand lijkt me zo rustgevend. Het is een hele tijd geleden dat ik daar ben geweest!

 • Reply Ismay 26 juli 2016 at 21:25

  Leuk geschreven met die tijden erbij! Jammer dat het weer er niet naar was voor een dagje strand, maar je hebt wel lekker geshopt (en goed geslaagd zo te lezen) en uiteindelijk toch nog even van het strand kunnen genieten! Leuk om te lezen :)

 • Reply marthe 19 oktober 2016 at 20:06

  Waw wat heb jij een leuke blog seg! x

 • Leave a Reply