Personal

De afgelopen tijd

DSC06600

Ja, het duurde even in verband met … het leven, zeg maar. Nee, ik doe geen examens (nog 2 jaar te gaan zelfs) en ben niet bezig geweest met een of ander tijd vergend project. Ik had het druk met huiswerk, leerwerk (ja, dat bestaat óók in mijn leven) en weekenden vol familie, vrienden, picknicks en andere leuke dingen. Ik ben weer terug van weggeweest.

Floor sprak me er op school al subtiel op aan (zoals altijd ly): “Hey, je bent even niet meer zo actief op je ogggg….” Zei je op een zachte toon. “Huh?? Wat zeg je?” Vroeg ik met mijn afwezige hoofd achter het computerscherm. “Je blog.” Siste ze.

Laten we eerlijk zijn. Het gebeurt ons allemaal weleens. Aan de ene kant voel je zo’n schuldig, scheurend stemmentje die je probeert aan te sporen toch even die paar woorden online te gooien op mijn site. Oh, ik vind bloggen zó leuk en geniet er intens van. Maar soms komt het er gewoon niet van en zal het niet iets moeten zijn wat slecht is en waar ik me daaaaagen schuldig over moet voelen. Ik doe dit voor mezelf (en voor jou. Jij ja, die nu deze woorden leest.)

DSC06604

Anywayz. We bevinden ons momenteel alweer in één van de zomerse weken. De weken, dagen en uren waar het zweet me af en toe uitbreekt (letterlijk en figuurlijk) en ik toch liever met mijn snoet in de schaduw (misschien wel sneeuw) zit in plaats van in de brandende zon. Ik probeer te genieten van deze fijne tijd die zorgt voor sfeer zonder zorgen, warme gevoelens en zomerse atmosferen.

Elk weekend wat eraan komt staat gevuld met leuke dingen van een weekendje naar Zeeland en Trier tot een familiefeestje en de zomervakantie. Ik kan niet wachten.

Wat heb jij in de afgelopen tijd uitgevoerd dat ik even offline was? Nog leuke en excited plannetjes?

ENJOY THE REST OF YOUR DAY.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Floor 7 juni 2016 at 20:44

    Ik ben zo subtiel als wat ???

  • Reply Roos 7 juni 2016 at 20:59

    Leuke fotootjes!

  • Leave a Reply