Lifestyle

Een groen interieur

PicMonkey Collage

Dromen doe ik vaak over mijn eigen huisje en de inrichting daarvan. Pinterest is écht de perfecte bestemming als je vooral even niet in het NU wilt leven en weg wilt zwijmelen bij het idee dat mijn huisje later overspoelt zal worden door cactussen, katten, tweedehands kastjes en potten met eigen kruiden.

collage 2

Ik denk dat het interieur gevuld met groen wel mijn droom interieur kunt noemen. Niet alleen is groen mijn lievelingskleur, ook houd ik van de sfeer die planten aan een interieur kunnen geven. Oh en niet te vergeten: het is ook nog eens goed voor je om je huisje te overspoelen met planten, omdat het de lucht verschoont (win-win situatie).

Wat vind jij van een interieur vol groen? Hoe zie je jouw ideale interieur in de toekomst (of nu)?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Janna 22 mei 2016 at 14:04

    Ik sluit me helemaal honderd procent bij je aan, zo mooi!

  • Reply Arjanne 4 juni 2016 at 11:30

    Jaaa, ik hou zo van Urban Jungle’s! (alleen al die plantjes in leven houden… #troubleinparadise)

  • Leave a Reply