Diary

Slenteren door Den Bosch

DSC06170

Met een stresshoofd liep ik over het station. “NATUURLIJK! Precies als ik een keertje de trein neem is er weer een storing…” Anderhalf uur later stapte Chantal en ik uit op het station in Den Bosch. Samen hadden we een gezellig dag vol gelach en geklets gespendeerd in de leuke straatjes van Den Bosch.

DSC06135

Met een aantal adresjes genoteerd in Chantals notitieboekje gingen we op avontuur in de voor mij nog onbekende stad. We begonnen bij OAK. Echt een hele leuke winkel gevuld met mooie cactussen, leuke kaarten en toffe kleding. De Snellestraat is SOWIESO een aanrader als je een keertje naar Den Bosch gaat.

DSC06134

DSC06132

DSC06139

Nog steeds door de Snellestraat slenterende besloten we een pauze te houden bij DIT. Een heel erg leuk caféetje waar we een appeltaart en carrotcake nuttigden met koffie en thee. Wat ik zo leuk vind aan de plekjes in dit gebied in Den Bosch is de sfeer, de uitstraling en het interieur. Ik word spontaan blij als ik de foto’s terugkijk.

DSC06140

DSC06141

DSC06147

Daily Poetry heeft ook al een kleine zaak in Eindhoven in Strijp-S. Maar niks kan deze winkel in de Vughterstraat meer overtreffen. De winkel is ten eerste hartstikke groot en mooi én ook nog eens gevuld met dingen waarbij de HEBBEN-factor zeg maar best wel hoog is…

DSC06152

DSC06155

DSC06160

spiegel

DSC06169

Koekwaus op dezelfde straat als Daily Poetry is ook zeker een hotspot om niet over te slaan. Chantal pakte haar polaroid camera (OMG ZO MOOI) uit haar tas om vervolgens wat fotootjes te schieten bij de overdosis cactussen.

DSC06170

DSC06174

Vandaag (afgelopen dinsdag) was echt een hele leuke dag. Ik heb echt genoten van de zon, de stad en het fijne gezelschap. Ik vind het zo leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te zien. Nieuwe plekken te fotograferen en op nieuwe plekken met fijne mensen te zijn.

Wat is jouw favoriete stad in Nederland? Chantal vond Amsterdam toch wel een aardig goeie kandidaat (en ik moet zeggen dat ik het daar met haar best wel over eens ben).

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Janna 8 mei 2016 at 12:33

  Ziet eruit als een onwijs leuke dag! Mooie foto’s heb je gemaakt :) Ik hoop zo erg dat wij (in de zomervakantie) ook eens kunnen afspreken, want dat lijkt me echt zo gezellig! X

 • Reply Chantal • Oceaan Groen 8 mei 2016 at 16:38

  Ah, lieverd! Je hebt echt een super leuk artikel geschreven. Ik vond het onwijs gezellig. Ik hoop je binnenkort snel weer te zien! Heel veel liefs

  • Reply Daphne 8 mei 2016 at 18:15

   Dankjewel! <3 Ik hoop het ook! :)

  Leave a Reply