Diary

Rotterdam ontdekken

foto boudewijn 2

Met het idee van Boudewijn om mij mee te nemen naar Rotterdam stapte we zaterdagmiddag rond het middaguur in de auto richting Rotterdam. Vanaf daar maar zo’n 20 minuutjes in plaats van de dikke 120 minuten die ik zou moeten doorstaan vanaf Limboland. Anyway, ik ging dus Rotterdam ontdekken samen met Boudewijn.

Lunchen bij Hotel New York

DSC05988

hotel

foto boudewijn 1

Foto gemaakt door Boudewijn

Met boterhammen belegd met hummus en een champignonkroket voor mij op tafel zaten we in Hotel New York. Volgens Boudewijn een gebouw wat al lange tijd gevestigd is in Rotterdam. Mijn oma heeft daar nog samen met haar andere 14 broers en zussen hun oudste zus hebben uitgezwaaid omdat ze naar Canada verhuisde vanaf deze fotogenieke plek met een fijne sfeer, goed eten en een mooie geschiedenis.

Foto’s kijken bij het Nederlands Fotomuseum

DSC05995

foto boudewijn 2Foto gemaakt door Boudewijn

DSC05994

Bewapend met een Museumjaarkaart liepen we een rondje door het Nederlandse Fotomuseum. Een museum gevuld met aparte foto’s waarvan we af en toe nog even met de kwestie zaten of we dit tot de “kunstcategorie” konden meetellen. Als je van foto’s houdt een aanrader. Als ik door dit soort musea loop sta ik er weer van verstelt hoe gek een foto eigenlijk mag zijn en dat het iets is wat zo breed is en kan zijn. Tip: Check misschien eerst even de website voor de actuele collectie die men tentoonstelt in het museum.

Rondslenteren in de Markthallen

DSC06000

foto boudewijn 4

Foto gemaakt door Boudewijn

DSC05997

DSC06003

DSC06010

Ik houd van eten, van aparte etenstentjes en plekjes zoals deze. Nog nooit had ik een stap gezet in de grote hal. De Markthallen is gevuld met etenswaren, bloemen, caféetjes en cultuur.

Wat is jouw favoriete hotspot in Rotterdam?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Floor 3 mei 2016 at 07:02

    Ziet er leuk uit!

  • Leave a Reply