Diary

Genieten in het Groene Hart

DSC06032

Afgelopen dagen bracht ik mijn eerste paar dagen van de meivakantie door in het westen van ons land. Het deel waar een deel van mijn lieve familie zich heeft gevestigd en een deel waar ik graag kom. Zo werd ik elke dag wakker op het zolderkamertje van het huis gevuld met mijn lieve nichtjes, oom en tante. Elke ochtend stak ik mijn hoofd door het dakraam om daarna mijn dag voort te zetten. Ik liep rondjes door de straten, bracht ik een bezoek aan Rotterdam, de Markthallen en het Nederlandse Fotomuseum, zwijmelde ik weg bij verschillende romantische films en speelde we spelletjes terwijl het buiten goot.

Met mijn camera om mijn nek trok ik stuk voor stuk mijn nichtjes de deur uit om een blokje om te doen. We liepen door straten met mooie huizen met rieten daken en vensterbanken volgepropt met alle soorten planten. De bloesems waren op hun mooist en de zon besloot op de momenten dat wij buiten waren te schijnen.

DSC05977

DSC05982

DSC05983

bloesem

uitzicht

DSC06022

DSC06024

DSC06035

Ik heb dus vakantie. Op het moment ben ik weer één dag thuis en hoewel ik het zó leuk heb gehad ik thuiskomen toch ook weer fijn. Ik heb zoveel zin in de komende dagen. Ik ga iemand interviewen voor de krant, foto’s maken, bloggen, columns schrijven, mijn vriendinnen zien, mensen meeten, naar Amsterdam toe met lieve Floor en….

Aardig drukke vakantie als je het zo ziet, maar ik ga er lekker van genieten. Wat zijn jou plannen voor de komende 2 weken dat we weer vakantie mogen vieren (of niet? (!) )?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sonia 29 april 2016 at 11:47

  Wat heb je dit mooi en leuk geschreven! Het klinkt allemaal als een hele leuke vakantie tot nu toe. Ik vind die foto met die hand die de bloesem plukt trouwens echt heel mooi! En tja, helaas zijn mijn plannen voor deze vakantie niet zo speciaal. Leren en werken… Veel plezier alvast met alle leuke dingen!

  • Reply Daphne 29 april 2016 at 12:01

   Jij ook, Sonia! Veel succes met alles!

 • Reply joelle 29 april 2016 at 18:43

  wat een fijne foto’s! echt een leuk artikel.
  ik heb helaas geen vakantie omdat ik werk, vergeten vrij te nemen.
  Gelukkig heb ik zo nu en dan wel een dagje vrij dus dan vier ik dan nog wel vakantie.
  Geniet jij maar wel lekker van de vakantie haha :)

  liefs

  • Reply Daphne 29 april 2016 at 18:44

   Veel succes met je werkdagen dan, Joelle haha. En geniet inderdaad maar extra veel van die vrije dagen tussendoor.

 • Reply Janna 30 april 2016 at 09:59

  Klinkt als een heel erg fijn begin van de vakantie! Die eerste foto vind ik echt zo mooi. Ik hou van bloesem ook <3

 • Leave a Reply