Fashion

Mijn Fjällräven

DSC05637

Voor december vorig jaar kon ik alleen wegzwijmelen bij de foto’s op mijn tijdlijn van de naar mijn mening verschrikkelijk toffe rugzakken. Maar sinds die tijd mag ik mij een trotse eigenaar noemen van een fel geel exemplaar die ik elke dag weer volgepropt meesleep richting school.

DSC05696

tas 1

DSC05638

DSC05640

Misschien dat je nog nooit hebt gehoord van de Fjällräven Känken (wat ik me bijna niet voor kan stellen). Ik moet zeggen dat toen ik het woord voor het eerst hoorde ik ook even 2 keer moest nadenken. Fjällräven is een Zweeds merk wat buiten de Kanken rugzakken nog veel meer reisspullen verkoopt. Met de gedachte van steeds meer rugproblemen bij kinderen ontwierp Fjällräven de Kanken. Het is niet alleen een tas van goeie kwaliteit, maar ook nog eens een hele modieuze tas.

Wat ik zo leuk vind aan de tas en zijn felgekleurde stof is dat hij altijd je look iets aparter kan maken. Dat ik mijn rugzak niet in een neutrale kleur wilde wist ik al van te voren. Maar welke kleur was de volgende vraag. Zouden de felle kleuren niet vloeken met mijn outfit of zou ik de kleur niet een keertje zat worden? Ik heb wat getwijfeld, maar ben blijer met geen enkele andere kleur dan de warm yellow variant die ik heb gekozen.

Heb jij weleens van de Kanken rugzakken gehoord? Wat vind jij van de rugzakken van Fjällräven?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply joelle 18 april 2016 at 10:09

  ik vind die rugtasjes erg mooi!
  ik vraag me altijd af, is hij wel groot genoeg voor alle spullen die ik mee zou nemen?
  en dat is dan ook de enige reden dat ik hem nog niet heb besteld haha.

  • Reply Daphne 18 april 2016 at 14:47

   Ook echt iets waar ik over heb getwijfeld even als de stevigheid van de dunne banden om mijn schouders, maar ze zijn verbazingwekkend ruim en sterk! Mijn boeken voor 7 uur school passen er net in en al word mijn rug er niet al te blij van kan hij het gewicht van de boeken prima aan.

 • Reply Sofie 18 april 2016 at 16:32

  Oh dit vind ik echt een prachtige rugzak! Ik wil er ook zo graag eentje! Ook een hele mooie kleur trouwens!

 • Reply Arjanne 19 april 2016 at 15:09

  Ahhh liefde voor Fjallraven’s! Hihi, ik heb deze ook! Ik ben nog elke dag blij met mijn keuze voor het leuke gele kleurtje, lekker wat anders en ik word elke keer happy als ik ernaar kijk! :)

 • Reply Janna 20 april 2016 at 13:56

  Oehh die is wel echt leuk. Tof dat je een gele hebt gekocht!

 • Reply Marion 20 april 2016 at 17:26

  Jaaa hij is tof! Nu nog de bossen in en net zulke verschrikkelijk toffe foto’s maken :)

  • Reply Marion 21 april 2016 at 12:13

   Hee Daphne, Dankjewel voor je berichtje! Thailand was ons heeel goed bevallen. Thailand is ook echt goed ingespeeld op toeristen waardoor het ook erg makkelijk is om van de ene naar de andere plek te reizen. Wel heb je natuurlijk de nodige voorbereidingen nodig maar die kun je allemaal thuis via internet doen. We hebben ons daar geen moment onveilig gevoelt. Je komt ook constant toeristen tegen en vaak ook nederlanders. We zijn regelmatig Nederlandse meiden tegen gekomen die er alleen op reis waren. Als je er graag heen wil: Gewoon doen! Landen buiten europa zijn altijd even wennen maar na een dag of 2 ben je al wel een heel eind gewend aan een land :)

 • Reply Marielle 2 mei 2016 at 11:25

  Aaah ik vind deze tas ook zo ontzettend gaaf! Mocht ik ooit geld teveel hebben…

 • Leave a Reply