Personal

Een lenteachtige rustdag

DSC05823

Ah, ik houd echt niet van ziek zijn. Het scheelt dat ik niet heel vaak ziek ben *klop klop op het houten bureau*. Maar ja, ik moet er nu toch echt aan geloven. Mijn hoofd bonkt lichtelijk en slikken doet pijn. Ik probeer het te zien als een teken dat mijn lichaam even een break nodig heeft. En al zal ik 9 van de 10 keer blijven proberen toch mijn rugzak te vullen met boeken en eigenwijs om half 8 op mijn fiets te stappen, had ik er vandaag geen problemen mee. Ik at mijn ontbijt buiten op, terwijl mijn keel verstopt was achter een dikke sjaal. Ik nam wat foto’s in de ochtenduurtjes en deed waar ik zin in had. Het was een echte lenteachtige rustdag.

DSC05820

DSC05818

DSC05841

DSC05810

DSC05827

DSC05807

DSC05832

Gister heb ik gewerkt aan mijn column voor het plaatselijke krantje die over ‘Lente’ gaat. Ik vertelde hoe fijn ik de lichtere kleuren, langere dagen en warme zonnestralen vond. Zo bewees dat ook weer vanochtend. Vanaf het moment dat ik mijn rolluik opendeed rond de tijd dat het eerste lesuur op school begon wist ik het al. Ik ging veel buiten in de zon genieten. Ik besloot mijn ochtend te beginnen met een rondje door de tuin gewapend met mijn fotocamera. Overal bloeiden bloemen die later zullen uitgroeien tot vruchten en staken uit verschillende knoppen al groene blaadjes. Ik merk steeds meer dat ik echt een liefde heb voor de natuur en zijn schoonheid. Ik kan er zo van genieten.

Wat vind jij het fijnste aan de lente?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Floor 14 april 2016 at 15:35

  Ik zit kei hard te “werken” op school tot het 8e, terwijl mevrouwtje een beetje fotootjes gaat maken hahahah ? kom morgen maar weer naar school die lege plek naast me opvullen

 • Reply Roos 16 april 2016 at 10:19

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Ik ben trouwens echt dol op je lay-out! Zelf gecodeerd?

  • Reply Daphne 16 april 2016 at 13:30

   Dankje! Nee, het is een bepaald thema wat ik heb gekocht. Coderen zou ik graag willen leren!

  Leave a Reply