Fashion

Outfit • Mijn nieuwe Mom Jeans

DSC05593 hoi

“Is the store opening?” Vroeg ik terwijl ik een medewerker van de Topshop de deur open zag maken. Het was nog lang geen 10.00u. Waarom mam en ik dan zo vroeg aangereden waren, moet je me niet vragen. Maar daar stonden we dus op zaterdag 2 april (National Glamour Day red.) voor de stoep van de Topshop gelegen op de Kalverstraat.

Na mijn fashion wishlist samengesteld te hebben hield ik het bijna niet meer uit. Ik moest en zal snel (héél snel) een keertje gaan shoppen. Natuurlijk het liefst in de stad waar ik maar geen genoeg van krijg. Ik word zo blij van de winkels en de sfeer. Hier in Limboland mag je al blij zijn met een H&M, maar in Amsterdam gaat er letterlijk een wereld voor je open.

Anyway. Ik heb zaterdag dus geshopt. Het was niet dat de auto niet meer dicht ging na het shoppen, maar een deel van mijn lente-aankopen zijn gedaan. Waaronder een Mom Jeans die ik afgelopen week al een keertje heb gedragen.

DSC05583 hoi

DSC05601 hoi

DSC05607

DSC05624

Maar uh, nee, ik ben niet alleen met een Mom Jeans van Topshop, hotdog sokken en glitter veters naar huis gekomen. Ik nam ook een spijkerrok, cowboy riem, geprinte, boho broek en een shirtje mee terug richting het zuiden.

Wat is jouw favoriete zaak/winkel in onze hoofdstad?

Liefs, Daphne


Mom Jeans Topshop

Blouse Forever 21

Sokken Monki

Schoenen Nike Huarache

Veters Sidestep

Horloge DW

Ringen Zinzi

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sofie 7 april 2016 at 17:50

  Ik vind deze broek echt prachtig! Ik wil heeeeeeeel erg graag een Mom jeans van Topshop. Alleen heel erg spijtig dat we deze winkel niet hebben in België en deze broek bestellen op internet vind ik een gewaagd.

  • Reply Daphne 8 april 2016 at 15:55

   Ja, daar heb je gelijk in! Misschien als je een keertje een tripje maakt naar Amsterdam??? :)

 • Reply Floor 7 april 2016 at 18:56

  Dit gaat gewoon op z’n Daphne’s… 3 uur van te voren sta je daar. Strak gepland ?

 • Reply Janna 7 april 2016 at 19:16

  Heeeel leuk, staat je goed :)

 • Reply femke 7 april 2016 at 19:19

  Echt een super mooie broek. Zelf heb ik ook een mom jeans gehad. (Heb ik nog altijd maar pas er niet meer zo goed in….). Tof artikel.

 • Reply Sonia 7 april 2016 at 21:02

  Aaah leuke broek! Ik heb die broek geloof ik in een lichtere kleur. Hij staat je heel goed en ook leuk gecombineerd met dat blousje :)

 • Leave a Reply