Lifestyle

Dat ene moment

DSC05574

Na nog geen vijf stappen stond ik alweer stil. Met mijn camera om mijn hals en mam een trekkende hond aan de lijn besloten we een blokje om te doen. De klok was eerder dat weekend een uurtje naar achter geschoven waardoor we langer kunnen genieten van deze lichte, lange avonden. Oh, en dat deden wij. De luchten waren magisch met kleuren en vormen die ik niet eerder had gezien. Wat de wereld ons toch veel moois schenkt. En dat gewoon in de buurt. Geniet maar even van deze magische foto’s.

DSC05543

DSC05556

DSC05540

DSC05570

DSC05576

DSC05579

Als ik nu langs de foto’s scroll kan ik me eigenlijk helemaal niet meer herinneren dat de lucht er zó mooi uitzag. Vooral op de laatste foto. Zo’n prachtige lucht is er echt mooi voor een paar minuten. Een kwestie van een aantal momenten. Een moment wat meerdere keren voorbij zal komen, maar die we niet altijd meemaken. Maar als je zo’n moment meemaakt is het bijzonder.

Geniet van de rest van je week!

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Femke 31 maart 2016 at 08:07

  Ik vind dat je altijd alles heel mooi in verhaal zet. Liefs

  • Reply Daphne 31 maart 2016 at 15:28

   Oh, dat is echt lief van je femke!

 • Reply Margriet 31 maart 2016 at 11:17

  Wauw wat een mooie foto’s! Dat is zeker genieten!

 • Reply Sonia 31 maart 2016 at 14:19

  Jaaaa luchten zijn zoooo mooi! Helaas moet ik vaak in de avond werken, waardoor ik de zonsondergang vaak mis. Ik heb ook een keer een artikeltje gepost over alle mooie de mooie luchten en zon :)

  • Reply Daphne 31 maart 2016 at 15:28

   Oeh, ik ga zeker even een kijkje nemen!

 • Reply Boudewijn Boer 31 maart 2016 at 15:50

  Hopelijk krijgen we deze lente nog heel veel van deze mooie zonsondergangen!

 • Reply Desi 12 april 2016 at 21:39

  Als ik een mooie lucht om me heen heb met de diepe kleuren van een ondergaande zon, voel ik altijd gelijk een geluksgevoel opkomen. Deze bijzonder luchten hebben echt iets magisch. Ik vind dat het moment zowel in je foto’s als in je tekst erg mooi hebt vastgelegd. xoxo

 • Leave a Reply