Lifestyle

Wanneer de lente ons treft

naamloos

Ook al bekroon ik mijzelf met de titel als meest-winter-liefhebbend persoon, vind ik het na een aantal koude ochtenden, donkere, lange avonden en frisse maanden wel genoeg. Ik heb officieel zin in het seizoen met de vogels die eieren leggen, het frisse, ochtendzonnetje op mijn gezicht en de gele bloemetjes die spontaan uit de grond steken. Ik heb zin in de lente.

link

Ik heb zin in de lichte tinten op mijn shirts. Ik heb zin in Pasen. Ik heb zin in de iets minder koude ochtenden. Ik heb zin in de hardlooprondjes in een topje. Ik heb zin in de foto’s met zonnestralen. Ik heb zin in de tuin die ik vanuit mijn raam kan zien die langzaam weer kleur krijgt. Ik heb zin in de vogeltjes die ’s ochtends vroeg al hun liedje fluiten. Ik heb zin in het moment dat ik mijn winterjas inwissel voor een licht spijkerjasje. Ik heb zin in om naar buiten te gaan en de natuur te zien bloeien. Ik heb zin om werk te stoppen in onze eigen groentetuin. Ik heb zin om weer zomerse smoothies te maken. Ik heb zin om in het wild bloemen te plukken. Ik heb zin om buiten yoga te doen. Ik heb zin in het moment dat ik mijn zonnebril op moet.  Ik heb zin om te genieten van de lente.

PicMonkey Collage

Misschien dat het je al een beetje was opgevallen, maar ik heb dus best wel zin in de lente. Heb jij zin in de lente?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply