Fashion

Mijn fashion wishlist

goie

Nu dat het voorjaar weer voor de deur staat, heb ik altijd zo’n kriebels om goed in te slaan en mijn kast met frisse, nieuwe dingetjes te vullen. Er komen na een periode gevuld met kou en duisterheid zo’n moment dat ik het gevoel heb dat het nu wel genoeg is. Al heel de winter draag ik elke dag een van mijn truien, broek of jasjes. Ik heb zin in nieuwe combinaties met nieuwe items. Oh, en ik heb al wat ideetjes qua inkopen..

In mijn notitieboekje is er een, misschien zijn er twee, of misschien wel drie pagina’s gevuld met inspiratie en wishlist-items die ik met alle liefde aan mijn garderobe zou willen toevoegen. Na het artikel met trends waar ik blij van word en mijn tripje naar Amsterdam, kan ik het bijna niet meer houden. Hier een aantal items die ik graag dit voorjaar zou willen aanschaffen.

Denim van Topshop

Als ik door de webshop heen scroll word ik helemaal gek. De mom jeans en boyfriend jeans zijn zó leuk en mooi. Vooral de varianten met een streepje of een andere aparte toevoeging trekken mijn aandacht. Oh, en ik heb het nog niet gehad over de spijkerjasjes gevuld met patches.

yeah denim

link // link // link // link

Flitse, opvallende sneakers

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe schoenen, vind ik. Nadat ik afgelopen winter donkere, zware Dr. Martens heb aangeschaft, die ik met alle liefde bijna elke dag draag, vind ik het nu wel tijd voor een iets opvallender, kleurrijk paar, het liefst met metallic elementen. Ik weet nog niet waar, wat en welke. Misschien dat iemand tips heeft?

Alles van de Urban Outfitters

Terwijl ik de Urban Outfitters aan de Kalverstraat binnen stapte, wist ik even niet wat ik zag. De rekken waren gevuld met zo veel leuke dingen. Ik kan niet vaak zeggen dat ik echt alles leuk vind, maar die dag was de eerste keer. De FILA truien, petjes en pinafores. Mag ik alsjeblieft alles van de UO?

collag euo

link  // link  // link // link

90’s fashion

Ik heb het echt al zo vaak gezegd, maar de stijl uit de jaren 90 is zó tof! Al een tijdje ben ik opzoek naar een leuk, niet te meisjesachtig jurkje met spaghettibandjes die ik kan combineren met een wit shirt eronder. Ook de bandshirts die we de laatste tijd steeds meer zien vind ik er tof.

Druk, drukker, drukst

Ik omschreef de trend al eerder in een artikel: prints zijn helemaal terug. Ik word er zeker niet minder blij van, want figuurtjes, kleurtjes en patroontjes maken mij blij. Een extra opvallend, gekleurd shirtje kan er bij mij wel bij of een broek met een aparte print. Het is zeker geen overbodige luxe om wat meer vrolijkheid in mijn kast te hebben.

collage

link // link // link // link // link

Wat staat er bij jou bovenaan je fashion wishlist voor komend seizoen?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Floor 13 maart 2016 at 08:52

    Ik had in Maastricht bij de Zara jurkjes gezien met spagetti bandjes. Maar ik denk dat ze die ook wel ergens anders hebben.

  • Reply Sofie 13 maart 2016 at 20:00

    Bovenaan mijn wishlist staat zonder twijfel een Mom Jeans van Topshop. Ik vind ze zo mooi!

  • Reply Nicky 20 maart 2016 at 13:47

    Leuke tips!

  • Leave a Reply