Personal

Dit wil ik nog doen in maart

DSC05044

Ook al is deze derde maand van tweeduizendenzestien al een aantal daagjes aan de gang wil ik even stil staan bij wat dingetjes die ik graag deze fijne, misschien lenteachtige maand wil gaan doen. Buiten dat ik deze maand met veel uurtjes leren, boeken en pennen gevuld zal zijn, vind ik ook dat er tijd vrij gemaakt mag worden voor leuke en fijne dingetjes (al vindt ik leren en school niet het allerergste wat op deze aardbol bestaat).

In mijn notitieboekje die voor mij ligt, staat een simpel lijstje met daarboven “Maart Goals” geschreven in paarse blokletters. Het zijn eigenlijk niet echt goals, meer activiteiten. Als ik denk aan de planningen die ik heb gemaakt voor de komende toetsweek die spoedig zal naderen, kom ik tot de conclusie dat het misschien nog al een opgave gaat worden om deze dingetjes allemaal in deze (ja, we weten het allemaal) voorbijvliegende maand zal plannen.

Wat wil ik in maart nog doen?

Renwedstrijd met succes voltooien

Ja, ja. Komende maand zal ik samen met Floor aan de start staan van mijn eerste, echte renwedstrijd om de vijf kilometer te rennen. Ook al vind ik het stiekem een beetje spannend, heb ik er wel heel erg zin in. Afgelopen tijd heb ik vaker een rondje gerend om me voor te bereiden op deze activiteit. Wish me luck.

Een museum bezoeken

Mijn laatste musea-tripje naar Tilburg was zo leuk, dat ik snel weer een museum wil bezoeken. Ik weet nog niet precies welke, wanneer en hoe, maar dat gaan we zien. Mijn voorkeur gaat wel naar kunst, maar ik ben nieuwsgierig naar alle soorten kunst die ik nog niet ken. Misschien heeft iemand een leuke tip voor een museum?

De toetsweek overleven

Zoals al meerdere malen aan bod is gekomen komt er een toetsweek aan, die ik het liefst levend wil doorkomen. Oh, en geen rode cijfertjes op mijn cijferlijst vind ik ook wel fijn.

Nog meer fotografieavonturen

Elke keer weer is het feest. We slenteren rond waar we ook zijn, schieten plaatjes, lachen, kletsen en wisselen naderhand alle foto’s die gemaakt zijn uit. Ik vind het afspreken met lieve mensen sowieso al leuk, maar gewapend met fotocamera’s is het eigenlijk nog leuker.

Wat wil jij nog graag in maart doen?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Janna 9 maart 2016 at 09:19

  Hee Daphne! Ik zag je lieve reacties op mijn blog net, dankjewel! Het lijkt mij ook nog steeds heel leuk om samen naar een museum te gaan (ik zag dat dit ook op je lijstje stond van maart haha!). Begin april begin ik aan een nieuw blok en dan heb ik het weer wat rustiger. Hoe zit jij dan? De eerste foto van dit artikel ik trouwens echt heel mooi, die kleuren!

  • Reply Daphne 11 maart 2016 at 20:52

   Hallo Janna, ik heb even gekeken en ik heb het weekend van week 14 helemaal vrij en kan dan met jou een dagje uit (9 of 10 april). Hoe zit jij dat weekend? Liefs.

 • Reply Floor 9 maart 2016 at 20:21

  Let’s do it hahaha!

 • Leave a Reply