Lifestyle

Hét Anna Nooshin-kapsel

goie

De eerste keer dat ik het filmpje zag op het Youtubekanaal van Anna wist ik het. Ja, dit kapsel wil ik een keertje uitproberen. De vlechtjes, de frutsels en de draadjes. Ik vond het er allemaal zo tof uitzien. Nadat ik Floor een van de foto’s op het Instagramaccount van Anna had laten zien, was ze het er ook mee eens: dit was toch best wel leuk. We prikten een datum om dit aparte kapsel eens na te maken. En zo ging het dus afgelopen dinsdag toen Floor ruim anderhalf uur aan mijn haar frutselde.

Wat inspiratie

Floor zocht verschillende plaatjes van Anna met haar prachtige haar op en verzamelde deze. Ze maakte schetsen en ik moest zorgen dat ik wat elastiekjes en een kammetje had. We besloten voor een variant te gaan zonder frutsels die me misschien een andere keer zullen gaan uitproberen. Floor is echt helemaal van het haar en is al zo ongeveer mijn personal haarstyliste. Ze kan er zo goed mee omgaan en heeft er echt iets moois van gemaakt.

PicMonkey Collage

 

Het uiteindelijke resultaat:

DSC05307

DSC05316

DSC05319

Oh, ik ben er zo blij mee en hoop nog een langere tijd rond te kunnen lopen met dit kunstige, aparte kapsel. Wat vind jij van dit kapsel?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply femke 5 maart 2016 at 11:37

  Super leuk en het past eigenlijk echt wel bij jou! Ik heb krullen dus bij mij zou het er nog al gek uitzien denkik wat ik dus wel jammer vind :-(

  • Reply Daphne 5 maart 2016 at 12:22

   Ik denk dat het eigenlijk wel wat zou hebben, een paar vlechtjes!

 • Reply Floor 5 maart 2016 at 12:08

  Ik ben er heel trots op ! Volgende keer doen we hem nog uitgebreider.

 • Reply Sonia 5 maart 2016 at 12:55

  wauw, het ziet er echt heel mooi uit! Ik vind het je ook heel goed staan :)

 • Reply Willemijn 6 maart 2016 at 11:45

  Woahhh, zo gaaf! Ik wil dit al heeel lang, maar het gaat een beetje moeilijk met kort haar. Maar bij jou staat het heel gaaf!
  Xxx

 • Leave a Reply