Diary

Van die fijne momenten

DSC05255

“Ja, ik ga nu die donkere weg op.” Hoor ik Floor zeggen aan de andere kant van de lijn. Half snikkend luister ik naar de random zinnetjes die Floor door de telefoon zegt totdat ik een paar minuten later de deur opendoe en ze er eindelijk is. Gister keken we samen Mean Girls, lachten we ons kapot om foto’s op Instagram en besloten we de volgende ochtend vroeg ons nest uit te gaan om weer eens op avontuur te gaan met onze fotocamera’s.

We hebben al ongeveer een vaste routine. We lopen een stukje, stoppen af en toe om even een foto te maken van wat takken, elkaar of de felle zon, terwijl we over de meest willekeurige, uiteenlopende onderwerpen kletsen. Het blijft fijn om af en toe op een soort mini avontuur te gaan en de schoonheid van de natuur nog meer te bewonderen. De vogels die floten deden we glimlachen. Het geeft me dat lente en zomer gevoel. Ook al ben ik echt een grote winter fan, moet ik toegeven dat er zo’n punt komt dat het nou wel lang genoeg winter is geweest.

DSC05251

DSC05249

DSC05241

DSC05253

DSC05233

DSC05282

 

Wat is jouw favoriete bezigheid om te doen met je vriendinnen of alleen?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sonia 2 maart 2016 at 00:54

    Hele mooie foto’s! Het lijkt mij zo fijn om zo dicht bij de natuur te wonen! :)

  • Leave a Reply