Food

Recept • Mijn favoriete juice

DSC05182

De laatste tijd maak ik als ik even de tijd heb graag een juice voordat ik naar school ga. Ook in het weekend houd ik ervan even de tijd te nemen voor het klaarmaken van mijn ontbijt of lunch. Zo heb ik al een aantal recepten uitgeprobeerd en heb ik zo mijn ”favoriete” combinaties ontdekt. Een van mijn favoriete juicerecepten deel ik vandaag met jullie.

Wat heb ik nodig voor deze juice?

  • wortels
  • (pers)sinaasappels
  • grapefruit
  • gember

juicie 1

DSC05195

 

Een combinatie die het zeker waard is om een keertje te proberen! Heb je nou geen juicer, wat bij heel wat mensen wel het geval zal zijn, kun je deze ingrediënten ook gewoon in de blender gooien en de wortel of sinaasappel voor bijvoorbeeld de sap-variant te vervangen.

Oh, nog een combinatie waar ik echt een blij van word en stiekem bij Mascha van Vloggloss heb gezien is een juice van komkommer, bleekselderij, peer en gember. You really got to try that out!

Drink jij weleens graag een juice? Maak je ze thuis of nuttig je ze bij een juicebar? Wat is jouw favoriete combinatie?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Janna 24 februari 2016 at 08:35

    Ah dat lijkt me onwijs lekker! En een mooie kleur :)

  • Leave a Reply