Fashion

Hoe ik aparte sokken style

wit 2

Na het artikel online te zetten waar ik verschillende Happy Socks uit mijn collectie liet zien. Maar hoe style je apartere, kleurrijke en moeilijk combineerbare sokken nu eigenlijk? Ik moet zeggen dat ik er zo ook mijn struggles mee heb gehad, maar ik denk dat ik op dit moment wel zo mijn manieren heb gevonden hoe ik de aparte sokken combineer.

Ik denk dat het motto “Gek, gekker, gekst.” je enigzins aan moet staan als je kiest voor een iets aparter, kleurrijk paar voetverwarmers. Naar mijn gevoel kan het af en toe best we iets gewaags zijn; een paar kleurrijke, opvallende sokken. Het kan ook zeker (heel) leuk zijn. De reden dat ik het liefst alleen maar aparte sokken draag onder een pantalon, jeans of een rokje. Op welke manieren ik de sokken dan draag? Afgelopen week droeg ik twee outfits waarbij ik mijn Happy Socks stylede en zette deze outfits op beeld om deze vervolgens met jullie vandaag te delen. Ps. Terwijl ik de foto’s schoot sneeuwde het een beetje wat witte vlekjes op de foto heeft veroorzaakt.

Onder een jeans

Ik denk de eerste combinatie die ik heb gemaakt met de sokken. Een combinatie die je wel de veiligste  van allemaal kunt noemen, omdat het eigenlijk nooit ‘fout’ kan zijn. Ik rol mijn broek een stukje op en trek er een paar gympen onder. Wat er van de sok overblijft is het stuk wat je enkel bedekt. Nog een voordeel: je enkels blijven zeker warm, terwijl je toch je broek op kunt stropen.

wit 1

DSC05155

Onder een pantalon

Omdat een pantalon een iets loszittendere broek is, moest ik even wennen. Het zal niet een combinatie zijn die je veel voorbij ziet komen, maar naar mijn gevoel kan het prima; een pantalon met daaronder een stel opvallende sokken en mijn Dr. Martens.

pantalon 2

pantalon 1

pantalon 3

DSC05143

Draag jij weleens iets apartere, kleurrijke sokken om je outfit net iets aparter te maken? Hoe draag jij een paar sokken dan het liefst?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Eva 22 februari 2016 at 10:32

  Wat schattig zulke sokken! Mijn vader heeft vet veel happysocks en die draagt hij dan onder zijn werkpak met zulke nette schoenen erbij haha.

  • Reply Daphne 22 februari 2016 at 16:44

   Haha, wat grappig. Misschien dat je ze af en toe een keertje kunt lenen of zijn ze daar écht te groot voor?

 • Reply Valerie 22 februari 2016 at 12:20

  Super leuk artikel! Respect dat je er echt mee bezig bent, ik heb bijna alleen maar gekleurde sokken en soms vloeken ze dan superhard met mijn schoenen bijvoorbeeld, maar daar geef ik niet echt om 😀

  • Reply Daphne 22 februari 2016 at 16:44

   Haha, ik herken het!!!

 • Reply Sofie 22 februari 2016 at 17:55

  Oh zo leuk! Ik denk dat ik dringend zelf eens moet gaan kijken voor felgekleurde sokken!

 • Leave a Reply