Diary

Another day in Amsterdam

DSC05067

Een dagje doorgebracht in een van mijn favoriete steden is altijd goed. Oh, wat word ik blij van de sfeer en de uitstraling van Amsterdam. Stiekem droom ik elke dag nog over mijn eigen plekje gevestigd in deze fijne stad. Afgelopen week had ik een weekje vakantie en besloten we deze met het gezin af te sluiten in Amsterdam.

DSC05057

DSC05058

Slurpen aan mijn smoothie terwijl mam stiekem een foto maakt.

DSC05070

DSC05080

DSC05092

DSC05095

Even zo’n fijne cliché foto

DSC05102

DSC05110

Random foto’s in het Scheepsvaart

Onze dag begon in de Haarlemmerstraat in het Vlaamsche Broodhuys op verzoek van mijn vader die dit plekje maar niet kon vergeten door zijn heerlijke broodjes, gebakjes en koffie. Ik dronk een smoothie en een groene thee, voordat we onze dag voortzette in het Koninklijke Paleis op de Dam waar we een aantal kamers mochten bewonderen die gevuld waren met de meest kunstige meubelen. Ik kon vooral mijn handen niet van de marmeren muren afhouden die de gangen van het prachtige paleis vulden. Daarna liepen we een stukje over de cliché winkelstraten, waar ik nog een aantal mooie items bewonderden in onder andere de Urban Outfitters en Subdued. Oh, wat wil ik graag weer een keertje écht gaan shoppen en verschillende mooie dingetjes voor komend seizoen inslaan. Rond het middaguur nuttigden we een falafel wrap op een bankje dichtbij de AH en namen daarna de tram om een snel rondje door het Scheepsvaart Museum te lopen. We sloten onze dag af met avondeten in een leuk tentje dichtbij het Leidseplein, waarna ik direct wegdoezelden toen ik de auto instapte en uiteindelijk binnen no time op de oprit van ons huis belandde.

Oh, mag ik alsjeblieft snel weer een keertje een dagje naar deze stad waar ik maar niet genoeg van krijg. Ik wil zo graag meer plekjes ontdekken en nieuwe delen van de stad zien. Weet je misschien nog een leuk plekje of museum die ik écht een keer gezien moet hebben in Amsterdam? Let me know it, please!!!

Liefs, Daphne

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lotte 22 februari 2016 at 21:59

    Echt mooie foto’s! En je dag ziet er erg fijn uit. Ik heb deze week vakantie en heb ook een dagje Amsterdam ingepland, want dat is altijd leuk :)

  • Leave a Reply