Lifestyle

Current favorites

geluk 997

Ik heb af en toe zo mijn fases dat ik bepaalde dingen echt héél graag doe. Dingen waar ik heel graag mee bezig ben. Dingen die mij op dat moment erg inspireren. Misschien dat dit ook wel dingen zijn die me langer bij blijven en iets wat ik in het algemeen heel fijn vind. Wat van die dingen deel ik vandaag in dit artikel.

Muziek

Op de overloop staat een radio die al vrij oud is. Elke keer als ik boven ben duw ik er één van de CD’s in die mam en ik bij de kringloopwinkel voor 1 euro per stuk scoorden. Eigenlijk is het altijd wel klassieke muziek. De soort muziek waar ik het meest van kan genieten. De laatste tijd ben ik helemaal obsessed met de stukken van Beethoven en Mozart. Verder ben ik fan van de liedjes van ABBA, Labrinth en James Bay.

geluk 993

Video’s

Af en toe betrap ik me nog steeds op een iets te lange Youtube-sessie. En zo ontdek ik weleens video’s die me inspireren of me wat langer doen nadenken. Één van die video’s is van Sammi (mijn favoriete Youtuber) waar ze vertelt over ‘overthinking’ iets wat we allemaal denk ik wel herkennen. Verder stuurde mijn oom laatst een filmpje door over het fotograferen van de elementen.

Bezigheden

“Oh, wat kan ik hiervan genieten.” Denk ik terwijl ik even het bos in kijk wachtende op Floor die druk bezig is foto’s te maken van wat blaadjes. Een plek waar ik echt even tot rust kan komen, een plek die mij inspiratie brengt en een plek die ik simpelweg heel erg mooi vind. De laatste tijd ben ik vaker heel spontaan met mijn vriendinnetjes het bos ingegaan om plaatjes te schieten, smoothies te drinken en bij te kletsen. Iets wat ik graag vaker wil doen.

geluk 1055

Wat voor muziek luister jij de laatste tijd heel graag? Wat voor soort muziek is dat? Misschien nog wat tips voor muziek (niet die cliché top 40 etc. hihi)?

Liefs, Daphne

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mariska 6 februari 2016 at 16:15

  Mooie foto! Ik houd van metal, ik denk niet dat je dat heel erg leuk gaat vinden 😛 80’s 90’s hits doen het altijd goed!

  • Reply Daphne 6 februari 2016 at 17:22

   Haha, smaken verschillen! Waar helemaal niks mis mee is :)

 • Reply roos-marie 7 februari 2016 at 14:40

  hey Daphne ! Dit is de eerste keer dat ik eens een reactie plaats op jouw blog maar wat ik nu echt eens even kwijt wil is dat ik jou een FANTASTISCHE blogster vind ! Jouw blog maakt me altijd vrolijk , je maakt hele mooie foto’s , inspirerende artikels en jij lijkt me een onwaarschijnlijk lief en gelukkig persoon ! Doe zo door met bloggen en inspireren ! X

  • Reply Daphne 7 februari 2016 at 14:54

   Oh, Roos-Marie, dat vind ik echt zo lief en leuk om te horen. Een kleinem moeite voor jou om even een berichtje te sturen, maar ik word er zo onwijs gelukkig en blij van. Hier doe ik het voor, Roos-Marie; om mensen inspireren!

  Leave a Reply