Fashion

Outfit • Cold days and warm company

geluk 1082“Hé, je kunt nu al komen.” Met een stresshoofd denk ik even na. Ik moet nog dit doen, dat doen en… dat ook nog doen. Shit. “Uhm, ja, Floor, ik zal zo snel mogelijk komen.” Zeg ik vluchtig. Een dik half uur later stap ik het gebouw binnen waar ik als eerste Floor hevig zie zwaaien. Vijf minuten later staan we tussen de bomen, vallen enkele regendruppels op onze gezichten en slurpen we aan onze flesjes gevuld met smoothie.

Toen Floor afgelopen week tijdens één van de middagpauzes voorstelde aankomend weekend weer eens samen plaatjes te schieten, goed bij te kletsen en het bos weer op te zoeken kon ik niet anders dan direct heel hard te knikken. Zo ging het dus zondag dat ik gestrest op mijn fiets croste, Floors schoenen wederom vol met modder zaten, we uitstelgedrag voor het natuurkunde proefwerk vertoonden door veel te lang door te kletsen en we weer eens een bos-spam op Instagram veroorzaakten.

geluk 999

geluk 945

geluk 985

geluk 1012

geluk 1038

geluk 1046

geluk 1080

Anyway, even over mijn outfit. Omdat het nog niet de meest zomerse dag was besloot ik een trui uit te kast te trekken gecombineerd met een flare jeans, Happy Socks en my all time favorites: mijn Dr. Martens.

geluk 1084

geluk 1111

geluk 1091

geluk 1107

“Het bos heeft er weleens mooier uitgezien…” Zeg ik terwijl ik de modderplassen probeer te ontwijken om mijn schoenen nog enigszins te redden. Vervolgens kijk ik naar boven om de sierlijke takken van de hoge bomen te bewonderen. Nu ik terug denk aan de leuke middag vind ik dat het bos in elk seizoen eigenlijk wel wat heeft. Iets mooi, iets speciaals.


Flare Jeans H&M

Trui Marco Polo

Sokken Happy Socks

Schoenen Dr. Martens

Rugzak Fjällräven Kanken

Nagellak O.P.I. Mod about you

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Janna 4 februari 2016 at 11:30

  Dit ziet eruit als een fijne middag. Kom maar op met de bosspam op je Instagram 😉

 • Reply Sonia 4 februari 2016 at 22:23

  aaah wat een leuke foto’s! Ik wou dat ik zo dicht bij een bos woonde. Zeker nu ik deze foto’s zie heb ik zin om weer een keertje naar een bos te gaan. En trouwens, je sokken zijn geweldig!
  Liefs Sonia

  • Reply Daphne 5 februari 2016 at 10:25

   Oh, dankje lieve Sonia. Misschien een ideetje om samen een keertje een stukje natuur op te zoeken?

 • Reply Eva 6 februari 2016 at 12:46

  Leuke site en wat een mooie outfit!

  • Reply Daphne 6 februari 2016 at 13:53

   Dankjewel, Eva!!

  Leave a Reply