Fashion

Trend • Brillen

large (3).jpg c

Na mijn brillen-obsessie te hebben uitgesproken in mijn artikel over ‘een bril zonder glazen’ bedacht ik dat het me wel leuk leek om wat fotootjes van het internet te zoeken, deze op een rijtje te zetten en vervolgens te delen op mijn site. Zo heb ik dus een paar plaatjes van mooie, hippe en stijlvolle monturen in dit artikel samengevoegd, ter inspiratie.

link

aotb

Zoals je misschien we opvalt na het bekeken hebben van de modellen met stuk voor stuk ronde monturen op hun neus, heb ik echt een zwak voor zoals ik al zei ronde brillen. Toen ik een tijdje geleden de brillenwinkel instapte om te kijken naar een bril (niks gevonden uiteindelijk) vertelde de medewerkster al dat een ronde bril het beste bij mijn gezicht staat. Iets om zeker in mijn achterhoofd te houden in ‘mijn brillen-journey’.

Heb jij een bril? Of lenzen misschien? Wat vind je van brillen? Liever een rond model of iets anders?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sonia 31 januari 2016 at 09:34

  Die eerste bril is zoooo leuk! Ik houd ook super veel van ronde brillen! :)

 • Reply Kiki 8 mei 2016 at 22:23

  ik wil dolgraag een bril maar heb goed zicht. Zeker die ronde monturen idd zijn zo mooi! Misschien gaan ik de optie montuur zonder glazen ook overwegen:)

  • Reply Daphne 9 mei 2016 at 15:03

   Jaaaaaaa, I’m feeling u! Ik wil ook zo graag een bril zonder glazen (heb er zelfs een ander artikeltje over geschreven!)

  Leave a Reply