Fashion

Een bril zonder glazen?!

geluk 657

Terwijl Sam en ik rondslenteren door de grote loods vol met tweedehands spul stop ik even bij een kast gevuld met plastic kistjes waarin oude lees- en zonnebrillen lagen. Lachend duwden we een paar van de ouderwetse monturen op onze neus en maakte selfies om te kunnen zien hoe de bril stond. Op begeven moment had ik een bril op die ik stiekem best wel tof vond en besloot de bril mee te nemen voor vijfenzeventig (!) cent.

“Kijk, pap!” Trots pakte ik het zwarte montuur uit mijn rugzak en duwde hem op mijn neus. “Wat vind je ervan?” Zei ik terwijl ik trots terwijl ik naar hem keek. Pap lachte een beetje, zowel als mijn broertje die mij met een schuin hoofd aankeek. De rest van de dag liep ik shameless met de ronde bril voor mijn ogen door het huis en spendeerde zo mijn zondag: kijkend door een bril zonder glazen (die ik eruit had gehaald, want de sterkte was zo wazig dat ik er hoofdpijn van kreeg).

geluk 637

geluk 639

geluk 647

geluk 660

geluk 666

geluk 664

Sinds kort heb ik echt een zwak voor mooie en hippe monturen. Ik vind ze echt zo tof en zie ze eerder als een extraatje voor mijn stijl dan een handigheid omdat ik niet goed kan zien (ben naar de opticien geweest en kan 400% zien). Maar ja, daar heb je weer de ‘Daphne die twijfelt’. Hmm, kan dat wel? Een bril zonder glazen naar school? Ik zou het heel graag eens willen proberen, maar moet daar iets meer moed voor bijeen rapen. Misschien dat ik hem eerst eens in mijn vrije tijd veel ga dragen. Ik las eens dat je met meer zelfverzekerdheid een kledingstuk kunt dragen als je er al wat meer aan gewend bent. Ja, dat ga ik doen.

Ik ben wel benieuwd wat jij van het principe vind ‘een bril zonder glazen’ te dragen?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Monique | WritingMonique 23 januari 2016 at 09:35

    Ik draag een bril met glazen; maar ik ben ook dol op het dragen van een bril! Dus ik begrijp helemaal waarom je een bril zonder glazen zou willen! :). Ik vind dit montuur trouwens ook geweldig!

  • Leave a Reply