Diary

Afgelopen weekend

geluk 610

Ik had een actiever weekend dan normaal, legden een picknickkleed in het bos terwijl mijn tenen bevroren en werd de volgende ochtend wakker toen ik spontaan vrolijk werd omdat er één millimeter sneeuw lag. Mijn weekend was leuk en daarom deel vandaag wat foto’s met jullie.

Zoals normaal begon mijn weekend met een uitgebreid ontbijt gevolgd door een tripje naar de supermarkt om de wekelijkse voedselvoorraad in huis te halen. Die middag zou ik met Sam in het bos een ‘winterpicknick’ houden. Rond 13.00u ging de telefoon en overlegde ik samen met Sam dat het toch geen mooi weer was om spontaan in het bos onze smoothie, appeltaart en thee te nuttigen. Wat een grauwe en regenachtige dag bleek te worden, veranderde in een zonnige, maar toch (!) winterse dag.

Onze middag begon in de lokale kringloopwinkel waar we alle 2 een oude camera voor €1,50 meenamen en ik besloot ook nog een brilletje voor vijfenzeventig cent op de kassa te leggen. Daarna verplaatsten we ons richting het bos waar we onze spulletjes uitstalde, bijkletsten en mijn tenen bevroren.

geluk 524

vintage

Door de nieuwe camera van de kringloopwinkel

geluk 537

geluk 545

geluk 566

geluk 546

Terwijl pap ’s ochtends (zondagochtend red.) mijn gordijnen opendeed en ik wakker schrok hoorde ik mijn broertje roepen dat er sneeuw (het was bijna geen sneeuw te noemen) was gevallen. “Yes, yes, yes!!” Ik sprong uit bed en trok mijn trui aan. “Is dit het begin van een échte winter is Limboland?” Vroeg ik pap terwijl we een rondje liepen door de natuur die iets witter zag dan normaal. “Nee, niet echt…” Een extra reden om meer te genieten van deze paar millimeter, dacht ik bij mezelf.

geluk 581

geluk 597

geluk 600

geluk 606

geluk 607

geluk 622

Verder stond er nog op mijn to-do lijstje dat ik de film ‘Age of Adaline’ nog een keertje wilde kijken (aanrader), wat muziek van James Bay wilde gaan luisteren en mijn huiswerk moest maken. Ook schreef ik onder andere dit artikel en maakte ik een planning voor de volgende week, waarover ik in mijn vorige artikel wat dingetjes vertelde.

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan? PS. Have a great rest of your week!

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Martine 31 januari 2016 at 18:24

    Wat een mooie foto’s! :)

    • Reply Daphne 1 februari 2016 at 15:33

      Dankjewel, Martine!!

    Leave a Reply