Lifestyle

Nieuwe hardloopschoenen

geluk 509

Na drie jaar lang op die ene versleten volleybalschoenen te hebben gerend, was het tijd voor een nieuw paar schoenen, een paar échte hardloopschoenen. Op aanrader van Floor nam ik mam mee naar het zo gehete ‘LoopCentrum’. En zo liepen we afgelopen dinsdagmiddag de grote zaak binnen. Een zaak vol met hardloopschoenen, -kleding en overige accessoires. De winkel werkt met een soort advies-systeem en helpt je dus persoonlijk om dé schoenen te vinden voor jouw voeten. Na ongeveer vijfenveertig minuten stond ik weer buiten met een lach op mijn gezicht en een schoenendoos onder mijn arm.

geluk 521

hardloopschoen

Even over de schoen. Naar huis nam ik een hardloopschoen van Saucony, een merk waar ik nog nooit van heb gehoord. Het model noemt men ‘ride 8’. Hoe wij (de ‘adviseur’ en ik red.) tot de conclusie zijn gekomen deze schoen tot mijn nieuwe partner tijdens mijn ochtend hardlooprondjes te nemen? Nou. Bij het LoopCentrum maken ze een soort filmpje waar je in slowmotion kunt zien hoe je rent. Ook testten we hier verschillende schoenen, waardoor we, nadat we het filmpje hadden bekeken, konden zien of deze schoen voor mij geschikt was. Uiteindelijk zijn we dus voor de Saucony ride 8 gegaan. Misschien niet de meeste mooie op het eerste oog (ik vind het paar best wel cool), maar wel een erg comfortabele en stabiele schoen. Ik ben er erg blij mee.

geluk 492

geluk 501

geluk 498

Wil je nog meer weten over Het LoopCentrum? Dan raad ik je aan even op hun website  te kijken! Of wil je wat meer weten over de Saucony ride 8: klik dan hier. Doe jij aan hardlopen? Heb je hier schoenen voor die specifiek voor het hardlopen zijn bedoeld?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply