Food

What I eat in a day

geluk 2316

Lange tijd zetten ik om de zoveel tijd een zogenaamde ‘fooddiary’ online op mijn site. Een complicatie van plaatjes waarin ik liet zien wat ik at. Totdat ik laatst rondkeek op mijn site en weer eens een ‘fooddiary’ tegenkwam. Afgelopen dinsdag besloot ik al het voedsel wat ik die dag nuttigde te fotograferen en dit vervolgens samen te voegen in het artikel waar je nu al een stukkie van hebt gelezen.

geluk 2289

geluk 2309

Als breakfast nam ik een bakje vol met overheerlijke bosvruchten crumble van Frances, die ik al met Kerst had gemaakt waar ik geen genoeg van kon krijgen. De dag van te voren maakte ik deze crumble van havermout, amandeelmeel, een banaan en bosvruchten en nuttigde een deel van de crumble de volgende ochtend met een vol glas met groene thee.

geluk 2294

geluk 2298

Ik heb af en toe best wel wat struggles met het eten wat ik mee moet nemen naar school. Het wordt al snel een beetje eentonig… Mijn favoriete lunch van de afgelopen tijd is een smoothie met bijvoorbeeld wat druiven, nootjes en water. Deze smoothie heeft zijn oranje kleur te danken aan de wortelsap en sinaasappelsap die samen met een banaantje en gember mijn lunch vormden.

geluk 2312

geluk 2319

Na een dag vol boeken, huiswerk en… school achter de rug te hebben beloonde ik mezelf op een stukkie pure chocolade, zelfgemaakte pepernoten en wederom een méga kop groene thee.

geluk 2334

Dinner time: boerenkool, zelfgemaakte appelmoes, een vegaburger en wat stoofpeertjes.

geluk 2346

Ik sloot mijn avond af met een kop ‘goede nachtrust’ thee en een bakje yoghurt met een kiwi en homemade granola.

geluk 2341

Wat neem jij altijd mee naar school/je werk? Heeft iemand misschien tips voor een gevarieerdere to-go lunch? 

Liefs, Daphne

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hanna Basiliades 11 januari 2016 at 16:44

    Gezond, heel gezond! Ik ben zelfs niet echt voor nootjes… :)

    • Reply Daphne 11 januari 2016 at 17:02

      Haha, iedereen zijn smaak, hè? Wat vind jij dan erg lekker om tussendoor te snacken, Hanna?

    Leave a Reply