Diary

Boswandelingen en groene smoothies met Sam

geluk 2094Sam en ik zetten onze fiets neer en lopen een stuk bos in. Het was een mooie dag. Mooier dan de dag daarvoor. Een paar zonnestraaltjes belichten onze gezichten, die ervoor zorgden dat onze foto’s nog mooier werden. In een stoffen tas had ik de twee flesjes, gevuld met een groene smoothie van spinazie en banaan, gepropt om deze vervolgens op een bankje tussen de bomen op te drinken. Sam en ik hadden een hele gezellige middag, vol met foto’s en geklets.

geluk 2019

geluk 2030

geluk 2039

geluk 2051

geluk 2063

geluk 2066

geluk 2085

geluk 2088

geluk 2070

geluk 2144

geluk 2176

“Wacht, wacht. Nog een keertje. Deze is niet goed gelukt.” Sam loopt weer terug naar de boomstronk die het pad versperde. Ik sta op een afstandje, met mijn vinger op het knopje om de foto te maken. “Ja! Nu!” Op dat moment rent Sam aan om met een boksprong over de balk te springen. Gestrest druk in het knopje in. “Yes! Kom kijken, Sam.” Terwijl ik de foto laat zien moeten we alle 2 hard lachen. Echt iets voor ons, denk ik. Een tijdje later zet ik de zelfontspanner aan, om vervolgens een soort actie-spring-foto te maken. Wat een succes weer.

Verder klommen we bad ass op een jagersstoel voor een mooi uitzicht over een groot stuk bos, genoten van onze smoothie, floot Sam op een eikeldopje waar mijn oren niet heel blij van werden, ontdekte Sam haar liefde voor fotografie, speelden we beiden als model voor elkaar en gooiden we een paar foto’s van onze fotoshoot op Instagram.

Als ik de foto’s terugkijk om het artikel te maken en ik tik over de dingetjes die we deze dag hebben gedaan, kan ik echt genieten van dit soort dagen en momenten. Gewoon de natuur in gaan, foto’s maken en samen met mijn lieve vriendinnetjes zijn. Zo ging ik de dag van te voren ook al met Floor op avontuur om foto’s te maken en simpelweg bij te kletsen na de lange 5 dagen dat we elkaar niet meer hadden gezien. Dit soort dingen wil ik zeker vaker gaan doen het komend jaar.

Wat zijn jouw favoriete bezigheden om te doen met je vriendin? Of als je alleen bent? Wat zijn nog meer fotogenieke plekjes? 

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply cuisine celine 7 januari 2016 at 21:17

    oh, dit vond ik echt leuk om te lezen! :)

    • Reply Daphne 9 januari 2016 at 13:52

      Wat fijn en leuk om te horen, lieve Celine!

    Leave a Reply