Lifestyle

Instagram recap

Processed with VSCOcam with a6 preset

Foto gemaakt door Chantal

Net zoals alle andere vakanties, dagen en weken vlogen de afgelopen 14 dagen (kerstvakantie red.) voorbij. Inbegrepen met heel wat gezelligheid, stond deze vakantie in het teken van kerst, familie, foto’s, nieuwe mensen ontmoeten, op avontuur in het bos en Instagram. De afgelopen 2 weken was ik actiever dan ooit op de foto-app, waar ik soms zelf 4 foto’s per dag postten. Mijn foto’s van de afgelopen 2 weken zijn dus het perfecte materiaal om even terug te kijken op de dingen die ik deze vakantie allemaal heb gedaan. Kijken jullie mee?

recap colalge

Ik begon mijn vakantie op Instagram met een foto van mezelf. Ik vind het af en toe erg leuk om zo’n foto’s te maken. // We gingen naar Berlijn waar ik heel wat foto’s schoot.

recap collage

Bij het Holocaust Memorial // De zonsondergang terwijl we op de top van De Berliner Dom stonden was prachtig. 

recap collage 3

Nog een fotootje op de Dom. // East Side Gallery is één van mijn favoriete plekjes die ik in Berlijn heb gezien.

reca collage

Nog meer foto’s in Berlijn. //Benieuwd naar wat ik nog meer heb gedaan in Berlijn? Bekijk dan dag 1, 2 en 3 van onze avonturen in de Duitse hoofdstad.

collage recap

Mooie schetsen van de Dom. // Ik ging samen met mijn lieve vriendinnetjes naar het Glazen Huis in Heerlen, waar een erg leuke sfeer, inclusief mooie luchten en leuke lampjes, was.

re

Deze foto maakte ik in de trein richting Heerlen. Ik typte onder de foto: “Mijn tas is geel en mijn broek is te ver gescheurd…” // Samen met lieve Floor ging ik op avontuur in het stukje natuur bij mij achter in de tuin. Bekijk hier het artikel over de dag.

collage recapp

De volgende dag sprak ik af met nog een heel goed vriendinnetje van mij, waarmee ik wederom de natuur in ging met twee flesjes groene smoothie. De zonsondergang was prachtig terwijl Sam even al model speelt. // Een random foto in het bos, die ik heel erg mooi vind!!!

collage recappp

Sams haar zit altijd zo leuk! // De volgende dag ging ik met de meeting van Chantal naar het Van Abbemuseum.

recappp

Ik schreef ook een artikel over deze meeting. Foto door Anne. // Nog een foto in het Van Abbemuseum door lieve Chantal.

r

En dan de laatste in het mooie Van Abbemuseum, wederom door Chantal. // Happy New Year. Ik maakte deze foto met een sterrenflikker, die ik helemaal geweldig vind. 

Wil jij niet hoeven wachten op dit soort artikelen en als eerste mijn nieuw geplaatste foto’s op Instagram bekijken? Dan kun je misschien even een kijkje nemen op mijn account (@daphneleenderss) #zelfpromotie.

Zijn jullie actief op Instagram? Laat gerust jouw account achter in de comments. Ik vind het leuk om nieuwe accounts te ontdekken en op Instagram rond te kijken.

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply joelle 5 januari 2016 at 15:45

  echt leuke foto’s heb jij op jouw instagram!
  Ik was vorige week ook in het Van Abbemuseum, wat is het leuk daar :)

  liefs joelle

  • Reply Daphne 5 januari 2016 at 16:29

   Dankjewel, Joelle! Het Van Abbemuseum vind ik ook echt een tof museum!

 • Reply Claudia 5 januari 2016 at 21:44

  Fijn he, Instagram. Ik heb soms ook dagen dat ik héél veel post. Liefs

  • Reply Daphne 6 januari 2016 at 06:36

   Ja, Instagram is echt mijn favoriete app van het moment!

 • Reply Janna 11 januari 2016 at 14:41

  Mooie feed heb je op insta! Ik was met kerst ook in Berlijn, wat een fijne stad is het. Je foto van het Holocaustmonument is echt prachtig. Ik ga je blog nu volgen. Hoop dat je ook eens komt kijken bij mij!

  • Reply Daphne 11 januari 2016 at 16:06

   OH, wat leuk om te horen! Ik zal zeker even een kijkje nemen, Janna!!

  Leave a Reply