Personal

Terugblikken op 2015 en vooruitkijken naar 2016

ny 3

Wat vloog het afgelopen jaar voorbij, zeg. Een jaar vol gelach, gezelligheid, leuke dingen, nieuwe plekken, goede gesprekken, nieuwe mensen en mooie reizen. Een jaar waar ik met veel liefde en blijdschap naar terug mag kijken. Een jaar waarin in persoonlijk groeide, fotografie ontdekte en mijn blog meer en meer aandacht schonk. Een jaar waarin ik dankbaarder was dan ooit voor de dingen die mij het dierbaarst zijn. Een jaar waarin ik tijd doorbracht met lieve mensen. Een jaar waarin ik genoot van de kleine dingen, mijn renschoenen vaker tevoorschijn haalden en een eigen domein kreeg.

Wat het volgend jaar (nu dus, vanaf 1 januari 2016) mij te bieden heeft? Ik heb geen idee. Het lijstje met goede voornemens heb ik wel al gemaakt! Komend jaar wil ik graag meer musea bezoeken, met een renwedstrijd meedoen, meer fotograferen, NOG meer genieten van het leven, meer in het NU leven en nog een aantal dingen. Ik wil me verder laten verrassen door 2016.

ny

geluk 2247

Ik ben best wel obsessed met sterretjes…

Ik heb in dit artikel al teruggeblikt naar de dingen die ik in 2015 heb mogen doen en voorzichtig vooruit gekeken naar komend jaar. “Poh, het voelt helemaal niet als de laatste dag van 2015!” Ik typte het bericht in de Whatsapp groep van onze vriendinnen groep. We zouden de avond van 31 december met z’n allen het jaar afsluiten. Het was echt zo. Vandaag voelde net zoals de andere dagen. Ik ging ’s ochtends rennen, maakte wat schetsen in een tekenschrift, keek Youtube video’s, werkte aan mijn blog en deed spelletjes met mam. “Is deze dag nou eigenlijk echt een mijlpaal?” Denk ik bij mezelf. Ik weet het niet. Maar toch voelt het als een big deal om 2015 in te ruilen voor het 16de jaar van de 21ste eeuw. Ik heb zoveel mooie en leuke dingen meegemaakt, dat ik eigenlijk bijna niet meer kan wachten voor wat 2016 mij te bieden heeft (hoeft ook niet, want op dit moment (1 januari 2016) is het namelijk al 2016: YES).

ny 2

“May 2016 bring new happiness, new goals, new achievements and a lot of new inspirations. Wishing you a year full of joy and happiness. A Happy New Year.”

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sonia 13 januari 2016 at 20:40

    Dit zijn zulke leuke foto’s!!

  • Leave a Reply