Diary

Kunst kijken met Chantal

PicMonkey Collage

Beide foto’s gemaakt door Chantal

Toen ik het perron afliep, opzoek naar de Starbucks op het station in Eindhoven, zag ik in de verte al een groepje meisjes staan. Ja, dat moesten ze zijn!!! Ik liep rustig naar ze toe en werd met veel liefde verwelkomt. Nadat we compleet waren, liepen met de groep van 10 meisjes naar  Sissy Boy, waar we iets zouden gaan drinken. Een meeting zoals deze die Chantal heeft georganiseerd, is helemaal nieuw voor mij. Nog nooit ben ik naar iets van een meeting of event geweest, waardoor ik het stiekem van te voren best spannend vond om samen met achteraf deze super lieve meiden op stap te gaan.

geluk 030

geluk 042

geluk 102

geluk 130

geluk 145

geluk 151

geluk 176

“Zijn jullie een fotoclubje?” Een medewerker van het mooie van Abbemuseum liep op onze groep af. In het compacte museum was deze groep met 10 meisjes met camera’s, flitsen, klik-geluidjes en gelach wel opgevallen. De mevrouw vertelde over een van de kunstwerken die in het museum stonden en daarna maakten we ons rondje af door het gebouw. De dag vloog voorbij, wat we meerdere malen tegen elkaar zeiden toen het einde van deze leuke dag in zich was.

geluk 098

geluk 067

IMG_8615

Foto gemaakt door Anne

Wat heb ik genoten vandaag. Onder een de foto’s die ik op Instagram had geplaatst, vertelde ik al dat ik het zo verschrikkelijk leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten.

Het leukste aan een Instagrammeeting? De napret op Instagram. Stuk voor stuk zie je fotootjes van de Instagrammers voorbij komen op je tijdlijn van deze leuke dag. Het gevolg hiervan is dat ik heel de avond op mijn telefoon heb rondgekeken door de foto’s van de meisjes en met veel liefde terugkeek op deze verschrikkelijk leuke dag.

Super bedankt, lieve Chantal, dat ik bij deze meeting aanwezig mocht zijn. Ik denk dat je bij de volgende meeting wel weer een berichtje van mij kan verwachten…

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Floor 31 december 2015 at 12:22

  Ziet er gezellig uit!

  • Reply Daphne 31 december 2015 at 13:23

   Was het zeker! 😉

 • Reply Hanneke 5 januari 2016 at 18:59

  Hey, ik wist niet dat jij ook een blog hebt. Leuk! :)

  • Reply Daphne 6 januari 2016 at 06:35

   Hihi, dankjewel Hanneke!

  Leave a Reply