Diary

Adventures met een fotocamera

geluk 1996

“Shit, mijn schoenen!!!!” Terwijl ik een weg probeer te banen door al de bramen die vol met prikkels zitten, hoor ik Floor achter mij jammeren die net op een modderige ondergrond stapt. Arme Floor, met haar bordeaux rode lak schoenen… Samen lopen we door een stukje natuur dat zich achter in de tuin bevindt. Bij elke mooie, fotogenieke plek blijven we even staan, maken een foto en wisselen camera’s uit om foto’s van elkaar te maken. Verder kletsen we bij over de afgelopen dagen, fotografie, bloggen en fashion en kijken we vooruit naar dingen die gaan komen, terwijl we samen genieten van de mooie natuur en af en toe eventjes hard moeten lachen om de actiefoto’s van Floor die op een boomstam balanceert.

geluk 1941

geluk 1986

geluk 1819

geluk 1987

geluk 1805

geluk 1993

geluk 1795

Het was een vrij grauwe dag, maar Floor en ik hebben zeker weten een zonnestraaltje gezien vandaag (figuurlijk dan hè?). Wel tig keer vertellen we elkaar wat voor leuke foto’s er zijn gemaakt deze middag in december zonder sneeuw, terwijl we met z’n tweetjes in mijn kamer zaten met de kerstlichtjes aan. Beide gooiden we even een fotootje op Instagram, mijn favoriete app en verslaving van dit moment.

geluk 1836

geluk 1831

geluk 1854

Ook al was het grauw, de lege takken die hun bladeren afgelopen herfst hebben moeten afstaan om meer aandacht te besteden aan hun wortelen, waren erg fotogeniek. Elk seizoen heeft zo z’n charmes. De winter heeft sneeuw, dorren takken en de laagjes kleding. De lente heeft de verse bloemen die uiteindelijk uitgroeien tot vruchten, heerlijke frisse geuren en de eersten fluitende vogels. De zomer heeft zon, zee en strand en de herfst heeft de mooiste kleuren, warme kleding en een fotogenieke natuur.

Ik heb eergister een hele leuke dag gehad en heb gister een andere vriendin van mij gezien waar ik ook nodig mee moest bijkletsen. Vandaag ga ik naar de meeting van Chantal waar ik ook onwijs veel zin in heb. Wat ben jij nog van plan in deze dagen na Kerstmis tussen de alweer bijna aangebroken datum waarbij we 2015 inwisselen voor een gloednieuw jaar?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Floor 29 december 2015 at 13:03

  Mijn schoenen zijn al gered en het was zeker leuk 😉 Btw ik jammerde niet, ik baalde hahaha

 • Reply Sas 30 december 2015 at 10:27

  Wat een leuke foto’s staan erbij zeg. Mooi sfeertje. Ik ben echt aan het genieten van kerst, oud&nieuw wat eraan komt en onze fijne vakantie samen<3

 • Reply Rachel Kromdijk 30 december 2015 at 12:16

  wat een leuke foto’s zeg! liefs en een fijne jaarwisseling alvast

  • Reply Daphne 31 december 2015 at 08:59

   Jij ook, Rachel!!!

 • Reply Elbrich 30 december 2015 at 15:46

  Heel erg mooi! Alvast een gelukkig nieuw jaar!

  • Reply Daphne 31 december 2015 at 08:58

   Dankjewel en jij ook, Elbrich!!!!

  Leave a Reply