Travel

Dag 2 in Berlijn

geluk 212

Het voelde alsof ik net in bed lag, toen de wekker de volgende dag ging. Wat? Is het nu al 8 uur?! Ik negeerde het piepende geluid van mam’s telefoon en draaide me nog een keertje om. Een half uurtje later tikte mam me aan om me nou echt uit bed te krijgen. We haalden samen wat yoghurt en fruit bij de supermarkt, om dit vervolgens in de kamer op te eten. Eventjes later stapten we met z’n vieren het hotel uit richting Mitte, een stukje van Berlijn waar veel winkeltjes te vinden zijn.

geluk 218

geluk 224

Alsof we nog niets voor ontbijt hadden gehad, stapten we, net aangekomen bij Mitte, een broodzaakje binnen. Omdat er een broodverslaafde met ons meereist (papa red.) moesten we hier natuurlijk ook wat kopen.

geluk 237

geluk 246

geluk 250

geluk 261

Een aantal winkeltjes in Mitte, die we bezocht hadden.

Nadat we het wel gezien hadden bij Mitte, namen we de metro naar Alexanderplatz waar een Weihnachtsmarkt en kermis was. Schreeuwend zaten we in een één of andere levensgevaarlijke attractie en wachtten mam en ik tot de mannen klaar waren in het spookhuis (waar ik absoluut niet in durf). Ook kochten we gepofte kastanjes, die echt zóóóó lekker zijn.

geluk 270

Op het moment dat de drukte iets te veel werd, was daar ook nog de Berliner Dom die op de planning stond. We namen wederom de metro om deze reuze kerk op te zoeken. Eenmaal aan gekomen hadden we eerst even chill tijd buiten om onze gekochte appels en mandarijnen naar binnen te werken. Daarna liepen we de Dom binnen. Wauw, wat was deze mooi. We namen de trappen zodat we boven bij de Dom over de stad konden kijken. De zon ging onder en de lucht was adembenemend.

geluk 276

geluk 354

geluk 398

geluk 422

geluk 450

geluk 497

geluk 515

geluk 560

Niet heel verrassend moesten we natuurlijk ook een avond naar het Hard Rock Café. Zo gebeurde het. Ik sloot mijn dag af met een vegetarische fajitas bij Hard Rock en een stukje Vego in de hotelkamer. Ik keek nog wat rond op mijn favoriete app van het moment (instagram red.) en viel daarna in slaap.

Ben jij al een keertje in Berlijn geweest? 

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ines 28 december 2015 at 09:44

    Oh megatof! Ik ga in februari naar Berlijn dus ik ga je postjes zeer goed lezen om tipjes uit te halen 😀 Wat een mooie bloglayout heb je trouwens!

    • Reply Daphne 28 december 2015 at 12:33

      Wat leuk om te horen! Ik hoop dat je er iets mee kunt! Oh, en wat lief, dankjewel!!

    Leave a Reply