Personal

The Christmas Tag

geluk 1707

Lieve Floor tagde mij gister om ook de Christmas Tag in te vullen. Omdat het Kerst is, vind ik dit zeker geen probleem. Lekker last minute typte ik mijn antwoord op de stellingen van deze tag. Ik als trouwe kerstverslaafde vond het niet heel moeilijk om deze vragen te beantwoorden.

Oogschaduw met kerst: zilver of goud? 

Ten eerste: ik draag geen oogschaduw, dus zou lekker zonder oogschaduw en what so ever de deur uitgaan met Kerst. Maar ja, ik moet natuurlijk wel kiezen. En omdat ik net zoals Floor en heel wat andere mensen zilver veel mooier vind, denk ik dat ik voor zilver zou gaan.

Echte kerstboom of neppe? 

Echte, obviously. Als we het doen, doen we het ook meteen goed. Thuis hebben wij altijd al een echte boom gehad. Misschien minder handig (naalden die er vanaf vallen red.) en duurder, maar ik ga absoluut nooit een neppe boom in huis halen.

Favoriete kerstliedje

Hihi. Lekker cliché, maar ik ga voor ‘All I Want For Christmas Is You’ of ‘Santa Tell Me’. Verder klinkt het misschien heel suf, maar ik vind de kerstcd van Mahalia Jackson ook erg mooi en fijn tijdens de kerstperiode.

geluk 1636

Lievelings film tijdens de kerst 

Family Guy of New Year’s Eve.

Stappen of met familie thuis blijven? 

Is dit een serieuze vraag? Ik kan me niet voorstellen dat je tijdens de Kerst je familie niet ziet! Anyways, ik zou kiezen om absoluut met mijn familie te zijn en deze dagen met hun samen door te brengen. Het is elk jaar weer iets waar ik me heel erg op verheug!

Uiteten of zelf koken? 

Eerlijk gezegd, vind ik zelf koken denk ik toch wel het leukste. Uiteten kan ook fijn zijn, maar wat ik zo leuk vind aan zelf het kerstdiner kokkerellen is dat je ook in de keuken samen bent, naar kerstmuziek kan luisteren en ik het simpelweg héél erg leuk vind om in de keuken te staan.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken? 

Beide wel, denk ik. Afgelopen jaar zijn we naar mijn tante toe gegaan, die samen met haar gezin kerst voor ons had georganiseerd, het eten had klaargemaakt en voor een dak zorgde waar wij dat jaar Kerst mochten vieren. Maar dit jaar is Kerst bij ons, wat ik ook heel erg leuk vind.

geluk 1644

Favoriet cadeautje om te krijgen?

Just can’t chose. Het ligt er denk ik ook heel erg aan wat je op je verlanglijstje hebt staan. Dit jaar zou ik heel blij worden van een yogamat, kleurrijke sokken, een Fjällräven rugzak en de Flow Weekly.

Leukste kerst-ervaring tot nu toe

Een aantal jaar geleden gingen we standaard elk jaar in de Kerstvakantie naar een ander land op vakantie. Zo ben ik een jaar in Mexico geweest, een ander jaar in Maleisië, weer een ander jaar in het Dominicaanse Republiek en een jaar in New York en Washington. Denk dat dit mijn favoriete kerst-ervaringen zijn. Oh, samen met mijn lieve nichtjes Youtube muziek-clipjes nadoen tijdens de Kerst herinner ik me ook met een fijne terugblik (misschien dat we dit jaar ook weer raar gaan dansen voor de camera, gevolgd door mijn nicht die dit filmpje dan edit).

Witte kerst: ja of nee? 

Ook zo’n vraag waar het antwoord al van vast stond. Ik als sneeuw-, kerst- en lichtjesverslaafde wil NATUURLIJK een witte kerst. Jammer genoeg is dit niet het geval dit jaar. Dit maakt deze Kerst er niet minder leuk om, hoor!!!!

geluk 1687

Kleuren in de kerstboom? 

Elk jaar is dit weer hetzelfde bij ons. De meest standaard kerstkleuren. Namelijk rood en zilver.

Jurkjes of winterse truien? 

WINTERSE TRUIEN A.U.B. Grotendeels van de tijd in de Kerstvakantie en tijdens Kerst zit ik toch wel in mijn comfy trainingsbroek met een dikke trui erboven. Ik ben echt zo’n persoon wat nadat ze thuis is gekomen van school haar tas neergooit op haar bed en direct losse en comfortabele kleding aandoet.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?

Vroeg opstaan!!! Je leest hier een stukje van een écht ochtendmens!!! Niet alleen met Kerst sta ik vroeg op. In het algemeen houd ik daar erg van.

Cadeautjes geven of krijgen? 

Oké, ik wil dus niet hebberig overkomen, maar ik vind cadeautjes krijgen eerlijk gezegd best wel nice. Iedereen vind het toch wel leuk om cadeautjes te krijgen?! Haha. Maar ik vind cadeautjes geven overigens ook hartstikke leuk! Die blij gezichten, de onverwachte blikken en het geheimzinnige gedoe.


Ik zou nu eigenlijk iemand moeten taggen. Ik denk dat het geen zin meer heeft, ook al zou ik wel een aantal mensen willen taggen. Het is momenteel al Tweede Kerstdag en de kerstperiode is dus al bijna afgelopen (NOOOOOOOOOOO).

Eerst ga ik lekker genieten van deze dag! Oh, nog even een vraagje. Wat is jouw favoriete kerstherinnering? 

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Floor 26 december 2015 at 11:22

    Hahahaha leuke antwoorden! Ja jij bent wel echt het de meest kerst obsessde (als dat en woord is eigenlijk) persoon die ik ken 😉

    • Reply Daphne 26 december 2015 at 11:36

      HIHI, thank you!

    Leave a Reply