Fashion

Outfit • It’s Christmas Time!!!!!

outfit

“We wish you a Merry Christmas. We wish you a Merry Christmas. We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!!!!!!!” Springend en zingend kwam ik de kamer van mam en pap binnen. Verbaasd dat ik niet brak was nadat ik gister avond tot half 12 ‘All You Need Is Love” had gekeken, sprong ik snel uit bed, maakte de familie wakker en begon aan het kerstontbijt. Snel ruimde we alles op. Het was tijd voor de surprise en cadeautjes die onder de kerstboom lagen. Tot 12 uur zaten we schaterend van het lachen op de bank bij de kerstboom terwijl pap de cadeautjes één voor één verdeelde. ’s Avonds zouden we uit eten gaan met de rest van de familie, waarvoor ik een outfit bij elkaar moest zoeken. Op het moment is het 14.00u en moeten we over 2 uurtjes naar mijn opa toe. Ik heb al wat outfitfoto’s geschoten van mijn kerstcreatie, waar ik stiekem toch best wel blij/trots op ben.

outfit 2

geluk 808

geluk 814

outfit 3

outfit 4

outfit 5

Op het moment ben ik dus dit artikel aan het tikken, terwijl de rest van de wereld met de kerstgedachte rondloopt, hopelijk veel plezier heeft en gezelligheid om zich heen heeft. Wat is het toch een magische tijd. Een tijd voor familie enzovoort. Dingen waar we allemaal blij van worden. Een tijd vol happiness, dus. Ik kijk naar een één of andere lichtgevende steen die de stress tijdens het computeren zou moeten verminderen, die mam ingepakt onder de kerstboom had neergelegd en die we vanmorgen dus hebben uitgepakt. Of hij mijn stress vermindert? I don’t know…

Oh, en even over de outfit die ik draag. Ik had zoals ik al vertelde in mijn artikel over “inspiratie voor een kerstoutfit” struggles met het creeëren van een chique maar toch stoere outfit. Is aardig gelukt, denk ik. Ik draag een button up skirt (zwart suede), met een vrij normaal shirt, chique schoenen, glitter sokken, los haar, een paar ringetjes en een horloge. I like it. Stiekem ga ik dit ook gewoon Tweede Kerstdag dragen!!!!

Nog een fijne Tweede Kerstdag. Geniet ervan! Vandaag komt de andere kant van de familie naar Limboland toe. Ik heb de afgelopen dagen al een paar uurtjes gespendeerd om het kerstdiner voor te bereiden. Ik kan niet meer wachten om ze te zien! Wat zijn jullie plannen voor vandaag? 

Liefs, Daphne


Button up skirt H&M

Turtle neck Urban Outfitters

Horloge Daniel Wellington

Ringetjes Zinzi

Schoenen Paul Green

Sokken Monki

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofie 26 december 2015 at 09:46

    Ik ben helemaal verliefd op je horloge! Daniel Wellingtons zijn echt super mooi! Je outfit ook trouwens 😉

    • Reply Daphne 27 december 2015 at 09:29

      Dankjewel, lieve Sofie!!!!!

    Leave a Reply