Travel

Het meest persoonlijke fotoalbum

geluk 1382Afgelopen zomer heb ik een fantastische ervaring opgedaan. Samen met mijn gezin ben ik op roadtrip gegaan in het westen van Amerika. Ik (wij) heb(ben) hier zo veel mooie herinneringen aan over gehouden dat we deze wel vast MOESTEN leggen. Tijdens onze vakantie hebben we een hele boel foto’s gemaakt, die mam en ik als cadeau voor mijn vader allemaal samen bonden in een fotoalbum.

geluk 1331

geluk 1339

geluk 1333

geluk 1338

geluk 1347

geluk 1404

geluk 1377

boek

geluk 1387

geluk 1391

Mam plakte toen ik nog een klein meisje was, al mappen vol met foto’s van onze vakanties en just the early days. Ik vind het nu nog steeds fantastisch om deze albums door te lezen en herinneringen naar boven te krijgen.

Nu ik een stuk groter ben en we besloten zelf een fotoalbum te gaan maken en niet gebruik te gaan maken van een digitaal fotoalbum was ik enthouiast. Ik ben denk ik wel een creatief persoon en dit was dus zeker een leuke activiteit. We selecteerde foto’s, printte deze bij de HEMA, kochten fotolijm, mappen en fotopapier en zochten alle bonnetjes bij elkaar.

Iedereen kan dit maken. Wat heb je nodig?

 • mooie herinneringen
 • een creatieve bui
 • bonnetjes/folders etc.
 • foto’s
 • knutselprul (zoals glitterlijm, kartelschaar, stickers, stempels, washi tap, wol etc.)
 • album

Uiteindelijk is hier een prachtig, persoonlijk fotoalbum uitgekomen die voor ons goud waard zal zijn. Een album waar al onze herinneringen in gebundeld staan. Bij wel elke foto is een verhaal.

Maak jij gebruik van fotoalbums? Digitaal? Wat doe jij met al je herinneringen?

PS. Niet een heel kerstachtig artikel op Eerste Kerstdag, haha. Ik wil jullie een hele fijne tijd wensen, waarbij jullie veel lekkers snoepen, veel kletsen en gezelligheid hebben. Merry Christmas!!!!!!!!! (morgen komt er een artikel online met mijn kerstoutfit, so stay tuned)

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Boudewijn 25 december 2015 at 10:21

  Super gaaf zeg. Wij maken de albums vaak digitaal maar als ik dit zo zie herleven oude herinneringen. Plakken is toch veel creatiever en leuker.

 • Reply Sofie 25 december 2015 at 14:10

  Oh, wat is dit een mooi album. Thuis hebben we verschillende hard discs vol foto’s maar geen enkel fotoalbum. Ik ben niet zo’n creatief persoon maar zoiets maken lijkt me geweldig. En het resultaat mag er ook wel zijn!

  • Reply Daphne 25 december 2015 at 14:53

   Misschien een ideetje voor als je een keertje deze vakantie even niet weet wat je moet doen?! :) Ik denk persoonlijk dat je helemaal niet zo creatief hoeft te zijn voor een album zoals deze. Je kunt er helemaal je eigen ding aan geven!!!

  Leave a Reply