Fashion

Outfit • The button up skirt

geluk 1549

The button up skirt, of A-line skirt of gewoon spijkerrokje. Hoe je het ook wilt noemen. We hebben het allemaal over het rokje wat afgelopen herfst erg veel te zien was. Zowel in suède, als spijker en allemaal andere kleurtjes. Ook ik heb er een aanschaft, die ik vandaag droeg.

geluk 1535

geluk 1552

geluk 1557

geluk 1566

geluk 1586

geluk 1583

geluk 1589

geluk 1546

Yes! Eindelijk is het vakantie! Op de dit moment ben ik terug van een paar daagjes in Berlijn. Hierover gaan jullie zeker nog wat dingetjes voorbij zien komen op mijn blog! Het is een stad waar ik nog nooit ben geweest. Op het moment dat ik dit schrijf is het donderdag en kan ik dus eindelijk zeggen dat ik vakantie heb (ik heb vrijdag vrij). Voor Berlijn hebben we al van alles voorbereid. Ik heb heel internet afgezocht naar hippe plekjes, kerstmarkten en hotspots die we zeker niet mogen missen in Berlijn. Voor elke dag heb ik al ingepland wat we gaan doen. AH, ik kan niet wachten. Morgenochtend stappen we al vroeg in de auto richting de Duitse hoofdstad.

Wat ga jij allemaal doen in de vakantie? Al dingetjes gepland? 

Ik wens jullie alvast een hele fijne vakantie toe!

Liefs, Daphne


Button up skirt Topshop

Sweater Urban Outfitters

Schoenen Dr. Martens

Sokken Monki

Rugtas Fjällräven

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofie 21 december 2015 at 08:28

    Wat een leuke rugzak!

  • Leave a Reply