Lifestyle

What I got for Sinterklaas

geluk 684

Vorig weekend was het Sinterklaas. In veel huizen zitten vol verwachting te wachten totdat er gebonkt wordt op de deur en er een zak vol met cadeautjes voor de deur staat. Ook wij hebben 5 december Sinterklaas gevierd.

We begonnen met het uitpakken van alle cadeautjes. Daarna besloten we sushi te gaan eten. Ik ben echt een fan van Aziatisch eten. Ook al eet ik geen vis en vlees. Mijn favoriet is avocado-sushi.

Anyways, de cadeautjes. Omdat ik al een wishlist had samengesteld, was het voor mij niet heel moeilijk om dingetjes uit te zoeken die ik wel graag zou willen. Ik ben heel erg blij met my new stuff.

Glitter socks

Ah, ik vind ze echt zo tof. Ik ben de laatste tijd echt helemaal into socks. Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik normale witte sokken zou dragen. Ik heb 2 paar glitter sokken gekregen. Eentje is heeft een iets donkerdere grijze kleur en de andere is licht grijs.

geluk 7183geluk 724

A new backpack

De Fjallraven tassen zie je echt overal. Al een tijdje had ik deze fantastische rugzak op het oog. Zeker wist ik dat ik geen saaie, normale kleur wilde. Ik besloot voor geel te gaan. Lekker gewaagd en apart. I like it.

2geluk 727geluk 734

A silver ring

Ik houd heel erg van ringetjes. Vooral van die subtiele, dunne varianten vind ik erg mooi. Ik ben er een aantal van de H&M en Primark die natuurlijk van niet zo’n goede kwaliteit zijn. Ik besloot dus een ringetje op mijn verlanglijstje te zetten, die lang meegaat, mooi en van mooie kwaliteit is.

geluk 686geluk 693geluk 699

Hebben jullie Sinterklaas gevierd? Wat heb je gekregen? Of doen jullie cadeautjes met Kerst? Of surprise? Of dobbelen? 

Het enige waar ik op dit moment aan moet denken is de kerstvakantie, kerst, kerstliedjes, lichtjes, gezelligheid en ga zo maar door. Nog één weekje!

Liefs, Daphne

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply