Lifestyle

Winter inspiratie

hoi

YES. Het is weer december. De maand waarmee we 2015 afsluiten, de maand waarin we kerst vieren, de maand waarin we vakantie hebben, de maand waarin we omringt worden door gezelligheid en lichtjes, maar ook de maand waarin het écht winter is.

PicMonkey Collage

5

4

2

3

De tijd waar ik zo lang op heb gewacht en waar ik zo vaak over heb gezegd dat ik er zo veel zin in heb, is eindelijk aangebroken. Ik ga er met volle teugen van genieten. Zo gaan we morgen de kerstboom opzetten met kerstmuziek op de achtergrond. Vanaf dat moment gaat de muziek niet meer uit en draaien we non-stop “All I want for Christmas is you…” en “Jingle Bells”. Ik ben helemaal gefascineerd door de fotogenieke natuur en omgeving die deze fijne tijd ons brengt. (zie hierboven). Ook de fashion van dit seizoen vind ik heel erg tof. Overal zie je van die lange jassen, die ik echt prachtig vind (stiekem staat hij op mijn verlanglijstje voor de kerstman).

Laten we allemaal van deze tijd genieten, zolang dat hij duurt.

Liefs,

Daphne

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply femke valo 6 december 2015 at 13:42

    Je hebt leuke foto’s uitgekozen !

  • Reply MY TOUCH OF GOLD 8 december 2015 at 05:53

    Wat een leuke post. Ik word ook helemaal blij van deze gezellige feestmaand!

  • Leave a Reply