Fashion

Sweater Weather

large

Toen ik vanmorgen op de fiets stapte, greep ik toch al snel naar de handschoenen die in mijn jaszak zaten. Brrr, wat was het koud! Ik heb deze week toetsweek en heb besloten heel de week voor casual te gaan met alleen maar truien en een knotje in mijn haar. Anyways, voor vandaag heb ik een leuke selectie gemaakt van allemaal truien, want ja, sweater weather is nu officieel aangebroken.

bron

klaar

1. Trui met colneck van Monki. Monki heeft dit seizoen echt hele leuke dingen. Zeker even de moeite waard om op hun website te kijken. — 2. Ik heb laatst al een trui van Fila bij Episode gekocht. Maar ze hebben ook een paar truien van Fila bij UO. — 3. Overal zie je oversized. Deze (echt) oversized trui van Monki vind ik echt heel erg tof. — 4. Ik vind het grid patroontje echt heel erg mooi. Deze trui van Loavies is oversized, grid en heeft een col… — 5. Weer trui met een apartere neck. Deze van H&M vind ik vooral een erg leuk kleurtje hebben. — 6. Ook deze van H&M vind ik erg tof. — 7. De sporty look is echt iets voor mij. De laatste tijd zien we steeds meer van die sportitems gewoon in de dagelijkse mode. Deze trui van Adidas is daar een goed voorbeeld van. — 8. Als laatste een trui met een écht kerstprintje van Monki (of course).

Een trui vind ik persoonlijk een vrij simpel kledingstuk. Dit maakt hem er niet minder op. Daarom als ik zin heb om iets meer aandacht aan mijn outfit te geven, kies ik of voor een iets apartere sweater of style ik de trui op een andere manier. Zo vind ik de blouse onder de trui erg leuk en laatst zei ik steeds meer foto’s waar mensen een turtleneck onder hun trui uitlaten komen, wat ik persoonlijk erg leuk vind.

PicMonkey Collage

bron //bron//bron//bron

Wat is jouw favoriete trui? En manier om je trui te stylen?

Liefs,

Daphne

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply veerlemaris 24 november 2015 at 07:49

  Oeeh love it! En veel succes met je toetsweek! Ik heb ook SE week…

  • Reply Daphne 24 november 2015 at 08:19

   Dankjewel! Jij ook, Veerle!

 • Reply nynnherrman 24 november 2015 at 10:55

  Die trui van monki, zo leuk! Leuk artikel! <3

 • Reply emmaiscooking 25 november 2015 at 08:13

  Hele toffe inspiratie, ik vind het leuk om op een button skirt te dragen!

  • Reply Daphne 25 november 2015 at 08:31

   Oew, ja. Dat is inderdaad een leuk idee!

 • Reply Romy 25 november 2015 at 10:38

  Wat een leuk artikel! Ik houd zo van truien, lekker oversized! Het liefst draag ik er een blouseje onder, het kraagje doe ik er dan overheen en het blouseje eronder uit laten steken vind ik ook leuk! :) Als ik een broek zou dragen had ik het ook leuk gevonden om hem daarbij in te doen!

  • Reply Daphne 25 november 2015 at 13:12

   Ik ben het helemaal met je eens, Romy!

 • Reply tara 26 november 2015 at 13:39

  super leuk!!

  • Reply Daphne 27 november 2015 at 11:21

   Dankjewel Tara! :)

  Leave a Reply