Lifestyle

My wishlist

wishlist

Het is alweer bijna December, de laatste maand waarmee we dit jaar weer afsluiten. Het is de laatste maand, maar absoluut niet de minste. Elk jaar kijk ik er weer naar uit. Het is een maand vol gezelligheid, familie, feestjes en… cadeautjes. Sinterklaas en de kerstman zijn deze maand weer in het land en daar ben ik al helemaal op voorbereid.

Van links naar rechts.

Sokken van Nike of bijvoorbeeld Adidas. Heel leuk om subtiel het merkteken boven je schoen uit te laten komen. — Koper zien we de laatste tijd heel erg veel. Vooral dit mandje van H&M vind ik erg leuk. — De hakmessen van mijn Magic Bullet hebben het laatst begeven, dus die zijn wel aan vernieuwing toe. — Al jaren ben ik opzoek naar een leren jasje. Deze van H&M vind ik erg tof. — Ja, alweer sokken. Deze met glitters van Monki vind ik erg apart. — De Groene Meisjes hebben laatst een boek uitgebracht. En ik, als trouwe volger, wil dat boek natuurlijk ook. — Ook zien we nu erg veel van die warme, lange jassen. Deze van Monki is écht zo tof. — Ik doe sinds kort yoga. Dan is de aanschaf van een yogamat geen overbodige luxe. — I love cactussen! Ik heb er al een paar op mijn kamer staan, maar kan er geen genoeg van krijgen. — Ja, dé polaroid. Ik vind het resultaat van de fotootjes zó tof! — Hello! Lipstick obsessed hierzo. Je kunt nooit een lipstick te veel hebben. — En als laatste deze tas van Fjällraven Kanken die ik écht fantastisch vindt. Al lange tijd twijfel ik of ik hem nu moet aanschaffen! De kleur, het model…. I love it.

Wat staat er op jouw wishlist voor komende maand?

Liefs,

Daphne

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply veerlemaris 23 november 2015 at 15:06

  Aah ik wil ook zo graag een polaroid camera, maar de foto’s zijn zo duur!! Ik ga aan het einde van het jaar op een site gewone foto’s laten afdrukken als polaroid foto, is ook supertof :)

  • Reply Daphne 23 november 2015 at 17:28

   Oeh, wat een goed idee. De foto’s zijn inderdaad ook erg duur, wat ik zelf erg jammer zijn, want ze zijn zooo leuk.

 • Reply evelijnvanhilten 23 november 2015 at 15:12

  Mooi lijstje en fijn beschreven! De tas en jas vind ik ook echt heel mooi. X

 • Reply Julia 23 november 2015 at 16:13

  Ik heb toevallig vorige maand de instax mini polaroid camera voor mijn verjaardag gekregen. Vind hem zó leuk! De jas op je wishlist is ook erg mooi!

  • Reply Daphne 23 november 2015 at 17:28

   Oeh! En hoe bevalt hij tot nu toe?

 • Reply sofiethys 23 november 2015 at 17:15

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Ik wil zelf ook heel graag een polaroid camera en die tas is zo mooi !

  • Reply Daphne 23 november 2015 at 17:29

   Ben het met je eens!!! hihi

  Leave a Reply