Fashion

My first pair of Docs

docs

Dr. Martens, ook wel Docs. Ik denk dat iedereen ze wel kent. Vooral de kistjes zijn een erg kenmerkende schoen van dr. Martens. Op een aantal blogs kwam ik het model “1461” tegen. Zoals mijn vriendin het noemt, een afgesneden laars… Anyways, ik was met my bestfriend in Amsterdam en kon de dr Martens store op de Kalverstraat niet overslaan. We liepen naar binnen en daar was my baby. 

docs 1

De precieze naam van het model wat ik heb gekozen is; Gaucho Crazy Horse 1461. 1461 is het model. Gaucho is de kleur. En crazy horse is het materiaal waar de schoen van gemaakt is. Hier een link naar de site van Dr. Martens.

geluk 882

Zoals mijn vriendin mij waarschuwde moest ik eerste de schoenen inlopen. Thank God voor het bestaan van blarenpleisters.

Ik vind de schoen écht super tof. Het is eens een keertje iets anders dan anders. Ik vind het super leuk om deze schoen te stylen en ben nog steeds een beetje aan het experimenteren (wat ik overigens héél erg leuk vind om te doen). Ik vind de kleur van de schoenen ook echt passen bij de herfst nu en winter, die opkomende is.

docs 2

Wat vind jij van mijn nieuwe winterschoenen? Heb je zelf al schoenen voor de koudere perioden?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply sofiethys 7 november 2015 at 17:36

  Ik vind de schoenen echt geweldig! En je trui ook, echt super mooie outfit! xxxx

  • Reply Daphne 8 november 2015 at 09:37

   Ah, dankjewel Sofie!

 • Reply MY TOUCH OF GOLD 7 november 2015 at 19:13

  Leuk gecombineerd!

 • Reply Miss Nagellak 8 november 2015 at 17:54

  Heel leuk!

 • Reply Ismay 10 november 2015 at 23:18

  Ik vind ze echt heel erg gaaf!! Schattig, die sokjes met blauwe stippen, hihi! Ik heb ook van dat soort sokken. Alleen dan met gele stippen :) Ik vind je schoenen ook echt tof staan bij je outfit! Bij je jeans en je trui. Heel leuk!

 • Reply elma 11 november 2015 at 11:02

  Leuk zijn ze! Tof dat je voor een lage variant hebt gekozen, weer eens wat anders!

  • Reply Daphne 11 november 2015 at 16:36

   Hihi, dankjewel!

  Leave a Reply