Lifestyle

Herfst betekent appels

geluk 425

Elk jaar is het weer zover. De appelbomen achter in onze tuin hangen vol met appels. Het is altijd weer een feest. We maken appelmoes of verwerken de appels in zelfgemaakte appelmoes. Ik vind het zo fijn om te doen dat ik met jullie wel wat sfeerbeelden wilden delen! Hope you enjoy!

Vanmorgen kondigde mam aan dat we met zijn vieren vandaag even een uurtje appelmoes gingen maken. De vorige week hadden mam en ik één van de appelbomen leeg geschut. We hadden 2 kratten vol met appels, waarvan we dus vandaag heel erg veel appelmoes hebben gemaakt. Het was echt een familieactiviteit. We zetten iTunes aan en zongen met volle borst mee met alle liedjes.

geluk 459geluk 458geluk 471

Bij één van de liedjes kreeg ik een soort besef momentje. Toen wij in Amerika op vakantie waren kwam vaak het liedje “See you again” op de radio. We zongen ook altijd mee als deze op de radio in onze huurauto kwam. We noemen het liedje dan ook “het Amerika-liedje”. Nou, back to vanmorgen, dus. We zongen allemaal mee en ik bedacht me even hoe speciaal familie/een gezin eigenlijk wel niet is. Wat zou ik zonder hen moeten? Ze zijn zo speciaal voor mij… Ik moest stiekem bijna huilen. Wat ik hier mee wil zeggen? Ben je bewust over hoe belangrijk familie is. (wordt ook in het liedje vermeldt btw)

geluk 472

Ik dwaal een beetje af… Maar we hebben dus weer een super grote hoeveelheid appelmoes! Oh, ben je misschien benieuwd hoe ik de appelmoes maak? Ik schreef er vorig jaar een artikel over. Eigenlijk is het gewoon appels kopen met wat water. Kaneel en agave siroop toevoegen voor de smaak. Vooral melige appels zijn het lekkerste.

Hier wat sfeerfotootjes van toen we appel gingen plukken uit de boom.

geluk 438

geluk 421

geluk 406

geluk 419

Heb jij weleens zelf appelmoes gemaakt? Wat is jouw ultieme herfstbezigheid?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MY TOUCH OF GOLD 27 oktober 2015 at 08:44

    Leuk zeg! Familie is echt het belangrijkste wat er is inderdaad. Fijn dat jullie dit elke jaar samen doen!

  • Leave a Reply