Personal

Mijn obsessie met mooie luchten

pappa amerika telefoon 872

Misschien dat je het al een keertje opgevallen is op mijn blog. Ik ben echt helemaal obsessed met mooie luchten. De kleurtjes, de vormen, de wolken… I don’t know. Ik krijg er gewoon spontaan een blij gevoel van. Ik heb een selectie gemaakt van mooie luchten die ik het afgelopen jaar heb gezien.

geluk 262

banaan 059

banaan 062

banaan 069

enjoy 002

CAMERA DEEL 1 291

geluk 150

pappa amerika telefoon 216

daniel wellington 062

dap 037

camera boudewijn amerika 2015 637

Eigenlijk een heel erg kort fotoartikel. Als ik zo’n mooie luchten zie, realiseer ik me hoe mooi deze wereld eigenlijk wel niet is. We zijn daar niet altijd bewust mee bezig. Als je alleen al kijkt hoe alles perfect in elkaar past. Wij, mensen… Wow, even heel erg filosofisch hihi.

Wat vind jij van mooie luchten? Heb jij er weleens bewust naar gekeken?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Floor 19 oktober 2015 at 18:13

  echt iets voor jou hè 😉

 • Reply Janne 20 oktober 2015 at 08:11

  Zo mooi! Vorig jaar toen ik ’s ochtends steeds op de fiets zat naar school kon ik er zo van genieten om de zon zien op te komen :)

  • Reply Daphne 20 oktober 2015 at 13:43

   Ah, wat leuk om te horen! Erg herkenbaar dit, hihi

 • Reply Brian 20 oktober 2015 at 18:33

  Kijken naar de lucht doe ik tegenwoordig dagelijks bewust. De kleuren, de rust, de ruimte, de veranderingen, het leven wat er in zit en er doorheen gaat soms met vleugels. Grandioos! Zelfs van de grijze dagen kun je genieten wanneer je opmerkzaam bent. Mooie foto’s!

 • Reply Margriet 19 december 2015 at 12:16

  Heey Daphne,
  Je hebt echt een super leuke blog. En wat herken ik mij goed in veel van jouw dingen.
  Ik heb ook een enorme obsessie met mooie luchten, schrijf van alles op en wil genieten van de kleine dingen.
  Wat een mooie luchten trouwens!
  Liefs, Margriet

  • Reply Daphne 21 december 2015 at 18:40

   Wat leuk om te horen, Margriet. LIEF!

  Leave a Reply