Personal

Liebster award

geluk

Laatst werd ik tot mijn verbazing genomineerd door Maaike voor de Liebster Award. Wat houd het in? Het is een soort tag waardoor beginnende bloggers met elkaar in contact kunnen komen. Een soort duwtje in de rug. Ik heb weleens van de award gehoord, maar heb er nooit echt bij stil gestaan. Leuk dat ik vandaag de vragen die Maaike voor mij heeft gemaakt mag beantwoorden.

Volg je mijn blog al en wat vind je er van?

Ik volgde jouw blog nog niet. Ik vind dat je blog er erg leuk uitziet! Ik zie ook dat je (denk ik) pas net bent begonnen!

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Bovenaan…. Uhm, ik heb denk ik niet écht een top 1. Iets wat ik heel erg graag zou willen doen is skydiven. Zo uit een vliegtuig springen en jezelf gewoon laten vallen. Ik weet niet. Dat lijkt me een heel erg speciaal gevoel. Ook zou ik heel erg graag het noorderlicht willen zien! Dat lijkt me echt zo magisch.

Wat is een grappig feitje van jou?

Hmm, even denken. Ik heb een obsessie met zoete aardappel. Het begon door een recept op Foodgloss waar Frances zoete aardappelfrietjes maakte. Ik was super benieuwd omdat ik in van die ‘health’ tijdschriften ook al vaker had gelezen dat zoete aardappel goed / beter voor je is. Oh my gosh. Ja ja ja. Dit was heaven. Ik heb zoete aardappels al in verschillende vormen gehad. In frietjes uit de oven, frietjes uit de frituur in Amerika, zoete aardappel chips (ook in Amerika) en gepofte zoete aardappel.

Wat is je favoriete sport?

Hardlopen denk ik. Ik zit ook nog op volleybal, maar ik denk dat hardlopen dan toch mijn favoriet is. Ik probeer 2 keer per week te gaan hardlopen. Op zaterdag of zondag en op woensdag of donderdag. Ik vind het gewoon heerlijk om even in de natuur te zijn. Om even helemaal tot mezelf te komen. Oh, oh, ik vind yoga ook een helemaal leuke (en relaxte (!)) sport.

Wat vind jij het meest irritante dat er bestaat?

Ruzie. Nee alsjeblieft. Ik hoef echt geen ruzie met mensen. Ik hou er gewoon niet van als mensen boos op mij zijn. Heel simpel. Geen ruzie.

daphne 226

Wat is je favoriete merk?

Ik heb denk ik niet écht één favoriet merk. Ik ben heel erg gevarieerd als het daar om gaat. Misschien dat O.P.I. er erg dichtbij komt. Ik vind de nagellakjes van hun erg prettig werken en ze zijn nog eens erg mooi. Zo heb ik vanmorgen ook een lakje van OPI opgedaan. Hij zat er zo op. Love it.

Wat is je favo nummer op het moment?

Ik denk ‘What do you mean?’ van Justin Bieber. Ik vind zijn liedjes sowieso best wel leuk. Maar dit nummer is écht my fav. Stiekem verschuilt er in mij een beginnende belieber…. No, just kidding.

Welke quote inspireert jou het meest?

Ik heb een aantal favoriete quotes die mij wel inspireren. Ik vind dat ze allemaal wel een mooie boodschap met zich meebrengen waar ik het helemaal mee eens ben.

“Travel is the only thing you can buy that makes you richer.”

Stay positive.”

“Just do it.”

daphne 214

Wat is je guilty pleasure?

Let me think. Om in de gezondere sferen te blijven denk ik dat ik voor zelfgemaakte kruidnootjes ga. Oh my gosh. Elk weekend maak ik voor mezelf een lading, die ik dan de komende week kan meenemen naar school en kan eten als tussendoortje. Meestal halen de kruidnoten de schoolweek nog niet eens.

Wie is je favo zanger(es)/band?

Ik heb niet echt een favoriet. Ik luister het liefst liedjes van de top 40 ofzo. Ik vind Beyoncé en Taylor Swift wel erg leuke en goede zangeressen. Oh, en zoals ik net al vertelde vind ik JB ook best wel leuk.

Wat is je slechtste eigenschap?

Ik hou er niet zo van om negatieve onderwerpen aan te snijden. Maar ja, omdat ik de vragen moet beantwoorden zal ik even nadenken over mijn slechtste eigenschap… Uhm… Te veel lachen misschien. Lachen, als er eigenlijk niet gelachen moet worden? Is dat een slechte eigenschap?

Nou, nu ik de vragen heb beantwoord die Maaike voor mij heeft verzonnen, is het tijd om een aantal andere bloggers te nomineren om mijn vragen te beantwoorden!

geluk 059

De vragen voor de genomineerde bloggers:

 1. Omschrijf jezelf in 4 woorden.
 2. Wat is het apartste kledingstuk in jouw kast?
 3. Wat is jouw favoriete vakantieland?
 4. Wat is jouw favoriete seizoen?
 5. Waar zou je graag nog eens naartoe willen?
 6. Wat is je favoriete dag van de week? Waarom?
 7. Waar kun jij voor wakker gemaakt worden?
 8. Wat is je favoriete stad?
 9. Wat is jouw favoriete blog?
 10. Ben je een avond- of een ochtendmens?
 11. Wat is jouw favoriete (gezonde) recept?

Ik moet natuurlijk ook een aantal dames nomineren. Hmm, hier moet ik wel even voor gaan zoeken, om mensen te vinden die de liebster award nog niet hebben ontvangen… Hij is al door zoveel mensen ingevuld! Dus dat vind ik wel even lastig. Ik nomineer…

Josianne van It’s a lovely day

Amber van Miles away from neverland

Floor van Sincerely Floor

Marit van Always Marit

Sanne van Mon Port d’Attache

Simone van Simone Leeft

Hanne van Simply Hanne

Sofie van Phies Life

Odette van Fab le Det

Sofie van Basimella

Carolien van On a Healthy Adventure

Oh, voor wie nieuwsgierig naar de regels van de Liebster Award:

1. Link terug naar de persoon die jou genomineerd heeft.
2. Beantwoord de vragen van diegene die jou genomineerd heeft.
3. Nomineer zelf een aantal bloggers.
4. Verzin 11 vragen voor de bloggers die je genomineerd hebt.
5. Laat een berichtje achter bij de blogs die jij genomineerd hebt om te laten weten dat je ze genomineerd hebt.

Veel succes met invullen!

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply hanneverleysen 15 oktober 2015 at 18:26

  Hee, wat leuk dat je mij genomineerd hebt! Ik ben een paar maand terug wel al eens genomineerd geweest, maar ga waarschijnlijk toch jouw vragen, of een paar ervan, beantwoorden op mijn blog! 😀
  Ik vind zelf ruzie trouwens ook ongelooflijk irritant. Zelfs als ik er niet bij betrokken ben, en het gewoon twee van m’n vrienden zijn ofzo; hatelijk!

  • Reply Daphne 15 oktober 2015 at 20:43

   Leuk om te horen, Hanne! Ik ben het helemaal met jou eens.

 • Reply Elena 16 oktober 2015 at 07:14

  Het concept van de Liebster Award is zo leuk! Je hebt de vragen heel tof ingevuld! :)

 • Reply onahealthyadventure 17 oktober 2015 at 15:02

  Bedankt voor de nominatie! Ik was al eens eerder genomineerd 😉 Leuk om al jouw antwoorden te lezen!

  • Reply Daphne 17 oktober 2015 at 20:06

   Graag gedaan! En bedankt! Hihi

 • Reply Sherry 17 oktober 2015 at 22:17

  Leuke tag Daphne!

  • Reply Daphne 18 oktober 2015 at 07:13

   Dankjewel! 😉

  Leave a Reply