Fashion

Outfit • On wednesdays we wear pink

ootd 2

“Ze ademt fashion.” Zoals ze bij HNTM altijd zeggen. Ik denk dat ik zelf nog niet zo ver ben, maar het komt aardig in de buurt 😉 . Ik ben helemaal gek van mode, kleding en een aparte kledingstijl. En daarom wil ik op mijn site af en toe mijn outfit of the day met jullie gaan delen. Dat is precies wat ik vandaag ga doen!

geluk 057

ootd 3

ootd 4

ootd 1

geluk 036

ootd 5

ootd 6

Ah, wat was het heerlijk weer. Ook al komen de herfst en de winter er aan was het best wel warm. Ik droeg vandaag dan ook een blouse met als jas een spijkerjasje. Op het spijkerjasje zitten verschillende patches die ik in Amerika kocht. I love it. 

Maar stiekem  heb ik toch ook wel erg veel zin in het sweater weather. Ah, daar kan ik zo van genieten. In de winter leef in zo ongeveer in wollen truien.

Over ongeveer 2 weken ga ik met een vriendin van mij naar Amsterdam waar ik echt super veel naar uitkijk. De stad Amsterdam trekt me op de een of andere manier heel erg. Ik vind de sfeer er echt fantastisch, heel knus. Ook zijn er natuurlijk leuke winkeltje, dus wie weet wat voor leuke items ik ga vinden.

Welk seizoen vind jij het leukste qua mode?


Broek Topshop

Blouse Tweedehands

Sneakers Nike Huarache 

Spijkerjas Pull & Bear

Horloge Daniel Wellington

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply