Fashion

Mijn Daniel Wellington

daniel wellington 021

Ik denk dat iedereen het horlogemerk wel kent: Daniel Wellington. Zo ongeveer elke nederlandse blogger heeft de horloge. Ongeveer een jaar geleden zag ik hem bij Jiami op haar blog. I was in love. (net zoals de rest van de massa hihi). Ook al hebben best veel mensen deze horloge, vind ik hem helemaal geweldig. Hij is casual en classy. De horloge past écht overal bij. Tijdloos.

daniel wellington 007

Eerst had ik een paar keer de website van Daniel Wellington bekeken. Ik had nog niet écht één model of kleur op het oog. Toevallig kwam ik erachter dat een juwelierzaak in mijn dorp de horloges ook verkocht. Ik stapte de winkel in en liep direct naar de plek waar de Wellingtons lagen. De man uit de zaak hielp me met het uitzoeken van de horloge. Eén ding was zeker, ik wilde de horloge in het zilver. Als eerste ging ik voor het grote uurwerk. Het paste helemaal niet bij mijn dunne pols. Nadat ik een paar horloges had gepast, was ik eruit.

Uiteindelijk heb ik voor het kleine uurwerk, met de donkere bruine leren band gekozen. Ik was helemaal gelukkig!

daniel wellington 029

Een paar keer heb ik nog getwijfeld of ik niet beter het grote uurwerk had kunnen nemen. Maar ik ben helemaal blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik vind het kleinere uurwerk iets subtieler, wat ik een mooi effect vind geven. Ook vind ik de bruine kleur van de polsband erg classy en hip.

daniel wellington 019

De horloge kostte volgens mij ongeveer €159,-. Een linkje naar het precieze model naar de website van Daniel Wellington kun je hier vinden.

1

Oh, misschien een leuke tip. Volg het account van Daniel Wellington op instagram. Ze posten hele leuke plaatjes. Niet alleen van hun horloges, maar ook van mooie landschappen, steden etc. Erg mooie fotografie in ieder geval. Goals.

Wat vind jij van de Daniel Wellington watches?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marleen 4 oktober 2015 at 11:55

  Mooi horloge! 😉

 • Reply Ellemieke 5 oktober 2015 at 10:09

  Ziet er heel mooi uit, ik hou van zo’n bruin leren horlogeband!

 • Reply Chantal || Blamethefireworks 6 oktober 2015 at 09:30

  Ik vind dit zulke mooie horloges, echt prachtig!
  Liefs,

  Chantal

 • Reply svenja 6 oktober 2015 at 10:21

  Jaaa de horloges van Daniel Wellington zijn zo mooi <3 Jij hebt ook echt een pareltje uitgekozen. Zelf heb ik een zwart bandje met een rose gouden randje, en ben er zo happy mee!

 • Reply Helene 6 oktober 2015 at 19:24

  Aaah wat een leuke horloge en ook prachtige foto’s. Zelf ben ik ook helemaal fan van dit soort uurwerken. ik kan er echt niet zonder! xx

 • Leave a Reply