Personal

Geluksmomentjes van vandaag

geluk

Bewust zijn. Dat is denk ik best wel belangrijk in het leven. Geniet van elke dag. We hebben het zo goed op deze wereld. En ik vind dat we daar dankbaar voor mogen zijn. Ik was vanmorgen aan het hardlopen, toen ik het idee kreeg om vandaag mijn geluksmomentjes van deze dag met jullie te delen.

Hardlopen. Doordat ik een vrije ochtend had, nam ik lekker de tijd om een rondje hard te lopen. Het maakt me helemaal ontspannen.

Heerlijk weer. Ik ging rond 8 uur rennen. De zon was pas net opgekomen, waardoor er een heerlijk ochtend zonnetje scheen. Alles werd zo mooi verlicht en de natuur zag er prachtig uit. Op de een of andere manier kan ik daar zo van genieten.

Vogels in een V. Vogels die in een V vliegen kan meestal maar één ding betekenen. Het gaat weer vriezen. En als ik aan vriezen denk, denk ik aan de herfst en de winter. En zoals ik al een paar keer op mijn blog heb vermeldt ben ik stapelgek op de herfst en de winter. (je had me eens moeten zien toen ik die vogels zag vliegen…)

Ontbijtje. Nog een voordeel van een vrije ochtend… Je hebt meer tijd om je ontbijt klaar te maken. En daar maak ik dan ook gebruik van. Ik maakte banaan-ei pannenkoekjes, die heerlijk smaakte. Ik heb er een lange tijd geleden een artikel over geschreven.

Uitval. Op het moment hebben de examenklassen op onze school buitenlandse reizen. Veel leraren die ik hb zijn mee met die reizen. Dit betekent dat ik veel uitval heb! Écht serieus, zo maak je mij blij. Vanmorgen had ik de eerste 3 uur vrij, wat betekende dat ik pas om half 11 aan hoefde te fietsen (!). En… ’s middags heb ik de laatste 2 uur uitval, waardoor ik in plaats van om 4 uur naar huis kon, al om 2 uur uit was!!

geluk 005

Holland’s Next Topmodel. En dan nog iets waar ik tijd voor had omdat ik een vrije ochtend had: Holland’s Next Topmodel terug kijken. Ik vind het écht een heel erg leuk programma waar ik me elke week weer op verheug.

Zelfgemaakte appelmoes. Ja, het appelseizoen is weer begonnen. Achter in onze tuin staan een aantal appelbomen die best wel wat appels produceren. Het is altijd weer smullen als er zelfgemaakte appelmoes op tafel staat. (veel lekkerder dan uit een potje, naar mijn idee) Toen ik thuis kwam van school nam ik als snack een bakje met appelmoes. Jum.

Warme thee. Rond de middag kreeg ik een beetje keelpijn… Mam had er ook al last van. En ik denk dat wij niet de enige zijn die dat op het moment hebben. Ik besloot een grote warme kop met thee te nemen met wat honing voor mijn keel erin. Ah, wat een kopje thee wel niet kan betekenen.

geluk 001

Wat was voor jou een geluksmomentje vandaag?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marieke 30 september 2015 at 18:57

    Ik heb vandaag een super comfy huisbroek gekocht met hartjes er op. Helemaal gezellig voor de frisse herfst avonden.

  • Reply Laura 3 oktober 2015 at 08:29

    Wat een fijne geluksmomentjes zo op een dag! Mooi hoor

  • Leave a Reply