Lifestyle

Herfst inspiratie

large (17)

bron wehearit

Herfst is denk ik wel mijn favoriete seizoen. Halverwege de zomer verheugde ik me al op de vallende blaadjes, de warme truien en het eerder donker worden. Mijn vorige artikel ging er ook al over waarom ik zo veel zin had in deze seizoenen. Vandaag deel ik wat inspiratie met jullie, net zoals ik bij de eerder seizoenen heb gedaan. Ik heb een uurtje rond gekeken op Weheartit en Pinterest en heb een aantal leuke plaatjes, gericht op de herfst, gevonden. Hope you enjoy!

Untitled

ondertitel

untitel

untitell

untittell

unitttttt

uu

Dit was de inspiratie van dit seizoen alweer. Ik vind het echt mega leuk om plaatjes en inspiratie te zoeken voor dit soort artikelen! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te bekijken!

Wat is jouw favoriete dingetje aan de herfst?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply irisjosephine 25 september 2015 at 19:17

    Mooie verzameling, zo krijg ik ook zin in de herfst :)

  • Leave a Reply