Fashion

Mijn tweedehands aankoopjes

love myself 74

Ik ben echt gek van tweedehands winkeltjes. Ik ging laatst naar een tweedehandswinkel waar ik een aantal dingetjes kocht die ik vandaag met jullie ga delen!

Als eerste zag ik deze super leuke spijkerblouse. Hij is officieel geen tweedehands, want er zaten nog kaartjes aan. Ik kocht deze blouse met de ‘denim on denim’ trend in mijn achterhoofd gehouden. Ik was al lang op zoek naar een mooie spijkerblouse. Ik besloot hem een keertje in de stad te halen. Maar toen ik deze blouse voor 2 euro 50 in de tweedehandswinkel zag liggen was ik helemaal happy. 2 euro 50?! Hell yeah!! Bij de topshop kun je spijkerblousejes krijgen van 40 euro.

love myself 048

love myself 049

love myself 050

Dan.. Als tweede zag ik deze mega spijkerjas hangen! Ik ben echt gek van oversized spijkerjassen. Ik heb er al eentje van de Pull&Bear die ik erg vaak droeg. Ik nam deze spijkerjas voor again €2,50 mee! Echt serieus….. Zo maak je mij blij.

love myself 051

love myself 052

love myself 054

Ook nam ik voor €2,50 een winter trui mee. Hij is licht blauw met een soort sneeuw,kerstachtig printje. Ik ben fan.

love myself 063

love myself 064

En dan, als laatste, liep door het servies rek en kwam ik dit prachtige marmeren dienblad mee. Ik ben zelf helemaal gek van marmer. Je ziet het ook steeds meer voorbij komen in interieur de laatste tijd. Het lijkt me echt perfect om foto’s op te maken. Ik heb hem momenteel in mijn IKEA kast staan met een cactus erop.

love myself 065

love myself 75

Zo, dat waren mijn tweedehands aankoopjes.

Vind jij het leuk om rond te snuffelen in tweedehandswinkeltjes? Zo ja, wat is je favoriet?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply gerdien 21 september 2015 at 10:16

  wat een leuke spulletjes!!!!!:)

 • Reply Ellemieke 22 september 2015 at 14:51

  Superleuk en wat goedkoop! Naar welke winkel ging je? ik was laatst in Berlijn en ging naar Humana, een mega vintage store en ik heb superveel ingeslagen. Voor de rest ga ik graag naar Stardust in Groningen.

  • Reply dgaleenders 22 september 2015 at 15:26

   Oew! Ik ben naar een tweedehands winkel geweest in mijn dorp. Het heeft niet zo’n grote kleding sectie dat ik het een échte hotspot kan noemen.

 • Reply Romy Morgan 22 september 2015 at 15:03

  Ah het spijkerjasje, ja!

 • Leave a Reply