Travel

Diary • Yosemite & Death Valley

pappa amerika telefoon 238

Wauw, wat was dit een mooie ervaring. Nu ik de foto’s uitgebreid zit te bekijken, denk ik dat dit een van de mooiste, leukste, bijzonderste ervaringen was van de vakantie…

telefoon mamma amerika 2015 243

Nadat we 2 dagen in San Francisco waren geweest, reden we door naar het natuurpark Yosemite. Pap is hier vroeger al een keer geweest. Hij besloot dat we gingen hiken. (dit had hij toen ook gedaan) We gingen naar de top van de Yosemite Falls die ongeveer 800 meter hoog was.

Poeh, als ik van te voren had geweten hoe zwaar dit was, had ik van te voren getwijfeld om wel mee te gaan. Tijdens de tocht (ongeveer tegen het einde) heb ik een paar keer geroepen dat dit het zwaarste was wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Pap was het er mee eens.

Maar wauw, als je eenmaal op de top bent… It’s worth it.

pappa amerika telefoon 042

Yes! We made it! Wat was ik blij.

pappa amerika telefoon 052

En nog het leukste, mooiste, bijzonderste… we konden op de top van de berg zwemmen. Ik heb gewoon in mijn complete outfit gezwommen (zonder schoenen). Voordat we dat gingen doen hebben we eerst geluncht op een stil plekje met mega mooi uitzicht.

pappa amerika telefoon 040

Oh, hier nog een foto van onze eind bestemming.

pappa amerika telefoon 063

pappa amerika telefoon 066

telefoon mamma amerika 2015 269

Ik denk dat je wel snapt dat we helemaal kapot waren.

De volgende dag gingen we naar het Sequoia National Park. Dit zijn de grootste en oudste bomen van de hele wereld. Heel indrukwekkend.

pappa amerika telefoon 134

Hierboven zie je een foto van de Shermann Tree, de oudste boom van de wereld.

telefoon mamma amerika 2015 281

Na een deel van het park gezien te hebben reden we door naar ons hotel net buiten Death Valley. Dus we moesten eerst nog door de woestijn heen. We waren hier niet op het heetst van de dag, maar warm was het er zeker!

camera boudewijn amerika 2015 508

camera boudewijn amerika 2015 538

camera boudewijn amerika 2015 499

camera boudewijn amerika 2015 502

’s Avonds om 22:00u nog 100 graden Fahrenheit. Dat is ongeveer 38 graden Celsius! :-O

camera boudewijn amerika 2015 507

Dit was deel 3 van mijn roadtrip door het westen van Amerika. Deel 4 gaat over Las Vegas.

Enjoy the rest of your day!

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nadine 24 augustus 2015 at 15:40

    Wauw! Zo gaaf .. die oudste boom ook! Echt super en dat uitzicht over de vallei prachtig.. Ik zit hier even weg te kwijlen bij de mooie natuur.

  • Reply romymorgan 26 augustus 2015 at 09:23

    Wauw echt geweldig! Heb zelf niks met de USA maar als ik deze mooie natuurgebieden zie gaat het toch kriebelen.

  • Leave a Reply